deluxe
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.02.2012.
- Poruka
- 2.254
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Acer Aspire V3-771G
CPU & cooler:
Intel Core i3-2328M 2.2GHz - 3MB L3 / heatsink cooler
Motherboard:
Acer VA70 HC - Intel HM77 Chipset
RAM:
A-Data 4GB DDR3 1333MHz CL 9-9-9-24 1T
VGA & cooler:
Intel HD3000 & Nvidia GT630M 1GB GDDR3 128bit / heatsink cooler
Display:
AUO HD+ 17.3" 1600x900 LED
HDD:
Seagate Momentus SATA2 500GB ST9500325AS
Sound:
Realtek HD Audio / Dolby Home Theater 2.0
Case:
Aspire V3-771G
PSU:
Acer 6-cell 48Wh
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Mice & keyboard:
Gigabyte GM-M6800
Internet:
Telemark 2048 KB / 256 KB
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate x64 SP1 & Opera Next v15.0
Other:
Bluetooth 4.0
@steam, ono sto sam napisao da se pojedini moderatori foliraju ne odnosi se na tebe nego na tvog kolegu Iv4n-a koji se malo pravi lud, jos aman prepise ono sto sam vec napisao i posalje meni kao da mi nesto pojasni time, a na kraju poruke napise "nadam se da ti je ova poruka od pomoci." o.O wtf ??? dakle palam*di, pravi se pametan a ja treba da glumim glupaka samo zato sto je on moderator (lelem*d) i da njemu kazem "da, da, u pravu si. pomogla mi je poruka." a ustvari to sam (ponavljam) ja sam to vec napisao sto je on meni poslao (lol?) ne verujem kolika drskost i bezobrazluk!
Upuceno warmasteru:
Upuceno warmasteru:
nesto kasnije i poruka od Iv4nma daj oladi jbt
... hajde iz pocetka... tema je bila o povecanju brzine SBB kablovskog interneta a moje pitanje je bilo o tome sta je potrebno za kablovski internet sto i nema povezanosti. pitanje sam tu postavio jer razmatram da uzmem SBB kablovski internet a mrzelo me da otvaram novu temu zbog samo jedne informacije.(od sad cu za svaku sitnicu da otvorim novu temu da ne budem **bena stranka opet) jel sad jasno zasto sam rekao da sam svestan da tema nema veze sa mojim pitanjem?? jel treba da nacrtam i obojim
lolIv4n je napisao(la):Ja sam tvoju diskusiju o uzimanju SBB-a odvojio od druge teme koja realno nema apsolutno nikakve veze sa uzimanjem SBB-a nego sa povecanjem brzine.
Ono sto meni nije od samog pocetka jasno kako tebi (a i velikom delu clanova na vecini foruma) zvuci iole logicno da u generalno nevezanu temu stavljas pitanje umesto da otvoris novu temu (sto je inace, besplatno i ne zahteva nikakav dodatni napor).
Verovatno ti nije jasno zasto je to bitno, pa cu iskoristiti priliku da ti i to objasnim. Kada nekoga interesuje SBB povecanje brzine, gleda temu "SBB povecanje brzine". Kada vidi nove 4 nove strane poruka u toj temi, pomisli da je SBB najavio novo povecanje brzina, i cita kroz 4 strane potpuno nerelevatne diskusije (kuakanje o ceni odrzavanja, i slicno) da bi na kraju shvatio da je potpuno dzabe citao te 4 strane.
Zato se na forumima uvek ukazuje na to da teme imaju smislene (i specificne) naslove, koji u par reci opisuju tematiku sadrzaja ispod tog naslova.
Nadam se da ti je ovaj tekst pomogao.