bice da je do togakoliko vidim ti si prvi usao u grupu Members, mozda tu nesto nije dobro podeseno...
Ndam se da hoce smara postovati u prazno^Informisan je "nadlezni" :p , bice sredjeno cim pre
Heheh, samo da napomenem da nisam imao preko 60 postova, a bio sam u memberima^
Vraticu te u grupu njibia da vidimo kako radi
I onako je pogresno podesen automatski promotion u membera, jer za to bi trebalo i dva meseca clanstva.
Naravno ako radi u njubi grupi kako treba sredicemo i membere, a i tebecemo vratiti u tu grupu
Radi sad50 postova treba i 60 dana
Samo javi jel ti sada radi normalno da znam gde da trazim problem
PS
Krenuh da ti editujem post umesto da pisem novi
Ok sad znam gde da trazim problemRadi sad
Hvala!scream if you need me
Pomeren je topic, to je totalno normalnone znam dal je neko vec prijavio ali na http://www.pcaxe.com/forum/forumdisplay.php?f=20 4890 lunched today ima odredjen broj odgovora koje forum na listi ne prijavljuje .... verovatno zato sto je topic premesten al ne znam dal treba tako...
Da li je do mene, ali meni nece da otvori sliku koja je attachovana na poruku..
Ovako mi izgleda:
Meni normalno otvara slike, aj ako ti jos negde pravi problem sa atachmentima javi da prekopam po admin panelu male
EDIT... nece da mi otvori ni ovo sto sam ja okacio..
Promenio sam dugme kad si otvorio onaj zatvoreni tred, ucini jedan F5 i trebalo bi da vidis novo sredjeno dugmence- Neki dugmici imaju svetlu krzavu ivicu (npr. Closed).
Da dodam da ima isti problem sa smajlijima na tamnijoj pozadini (npr. ovaj iznad u quote).Promenio sam dugme kad si otvorio onaj zatvoreni tred, ucini jedan F5 i trebalo bi da vidis novo sredjeno dugmence
Problem je sto su slicice koje se koriste GIF formata, koji ima krzavu ivicu kad ima transparentnu pozadinu. Problem se moze izbeci pozadinom u boji, jer je onda slika ima ravne ivice i sve deluje ok. e sad na smajlijima ne mozes izbeci transparentnu pozadinu jer se isti pojavljuju na pozadinama razlicite bojeDa dodam da ima isti problem sa smajlijima na tamnijoj pozadini (npr. ovaj iznad u quote).
Meni se cini da je problem u tome sto je antialiasing tih smajlija radjen na belu pozadinu iako imaju transparenciju tako da ostaje svetao border koji se vidi jedino naspram tamnije pozadine. To je klasicna greska kod lose dizajniranih grafickih elemenata za web. Mislim da se u Photoshopu to moze ispraviti naravno koga ne mrzi da se zeza sa tim jer je jednostavnije uzeti neke bolje odradjene smajlije.Problem je sto su slicice koje se koriste GIF formata, koji ima krzavu ivicu kad ima transparentnu pozadinu. Problem se moze izbeci pozadinom u boji, jer je onda slika ima ravne ivice i sve deluje ok. e sad na smajlijima ne mozes izbeci transparentnu pozadinu jer se isti pojavljuju na pozadinama razlicite boje