Ja imam resio dark prevremena ko hoce neka skine stylish i tu je axe tema koju sam napravio
LINK
PS:nije bilo lako... forum ima jako velik css(trebalo mi 2h da sve pretvorim u crno)
PSS:ako neko bude ovo koristio i naisao na neki problem neka mi obavezno javi
И код мене има превише неискоришћеног простора по ширини, а није због ад блокера, пробао сам на другом претраживачу на ком немам никакве екстензије...
Zbog toga što je podešeno da content zauzima 80% širine monitora.Zbog čega postoji praznina na levoj i desnoj strani?
To čini forum, koji je i onako već sužen, još suženijim, zbog ovih modula, sa novim postovima, sa prijavljenim korisnicima, itd.
ne razumem?Ako se listaju teme po forumu u kojima je link taj link baca na stari forum evo ss
To sam ja celo jutro objašnjavao mod timuPolako,koliko sam skapirao,tek treba sve da se upegla i da legne na svoje
Kada se stave pluginovi-ova platforma nudi vise nego stara
Biće bićemeni se nekako bas svidja novi izgled, bice jos bolje dok se sve ispegla. volim XenForo, bacite pogled na MacBB forum, mozda ukradete koju ideju
odlicna opcija je Live Search koja postoji na pomenutom forumu pa kontam da bi se svima svidela i bila jako korisna a bilo bi manje i duplih tema...
bilo bi kul i kad bi navigacija ostala gore kad se skroluje na dole...
znam, mnogo je mocan i pregledniji XenForo, ne sumnjam u vas . bas lepa promenaPolako,koliko sam skapirao,tek treba sve da se upegla i da legne na svoje
Kada se stave pluginovi-ova platforma nudi vise nego stara
To se nemoze resit...Otvoris neki temu kao sto je QnA i neko je dao link sa foruma gde je odgovor a to sad preusmerava na stari forum...Moglo bi se kroz mysql databazu automatski promeniti da sve pcaxe.com/forum/post(ili kako vec je ) baca na axe.rs/forum/forums/post(ili kako vec)ne razumem?
Postavljene su redirekcije sa starog na novi forum. Ne vidim problem.To se nemoze resit...Otvoris neki temu kao sto je QnA i neko je dao link sa foruma gde je odgovor a to sad preusmerava na stari forum...Moglo bi se kroz mysql databazu automatski promeniti da sve pcaxe.com/forum/post(ili kako vec je ) baca na axe.rs/forum/forums/post(ili kako vec)
To puno znaci nekome ko ima takav problem i otvori neku od tema i baca ga na krivi link...
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Jeste sad i taj redirektovan juce nije bio u QnA u modovanju sad jestePostavljene su redirekcije sa starog na novi forum. Ne vidim problem.
Daj mi link koji ne redirektuje?
Pa samo ste adresu promeniliMenjaj komp
Sent from my iPhone using voodoo magic
I adresu i platformu na kojoj je forum. Ali ako svima radi a i tebi radi preko mobilnog a na kompu ne radi, do kompa je definitivno...Pa samo ste adresu promenili