5rovic
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 24.10.2014.
- Poruka
- 653
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-4790k @ 4.8GHZ & Phanteks PH-TC12DX
Motherboard:
MSI Z97 MPOWER
RAM:
2 x 4GB Corsair Vengeance 1866MHz CL9
VGA & cooler:
ASUS R9 280X TOP @ 1200MHZ
Display:
Samsung 1920x1080, 60Hz
HDD:
Western Digital Green 2TB
Sound:
Integrale
Case:
Phanteks Enthoo Pro (black windowed)
PSU:
Seasonic M12-620W 80+ Bronze
Internet:
10down, 2up
OS & Browser:
Windows 8.1 Pro 64bit & Google Chrome
Other:
Apple iPhone 5S 64gb
Vise pitanje nego predlog - mogu li negde kompletno iskljuciti mejlove? Stizu mi za svaki reply.
a li ima neki odeljan poseban gde su postavljeni tipa "tutorijali" poceo sam da se zanimam samim hardwerom i sada udjem u teme tipa "hladjenja,ramovi itd" i pogledam sta korisnici pisu tipa: dual channel za ram,1200 PWM ..I sada ja mogu tupiti glavu i traziiti po netu ,ni jedan forum nas ne mogu naci da sadrzi detaljno opisane pojedine komponente sta tacno sve znaci na njima,sta znace cache L1,L2 i ostalo ,a toliko me zanima da to ne mogu opisati..U slucaju da nema ovakav odeljan voleo bih da znam da li postoji mogucnost da ga u skorije vreme napravite? Veoma bih mi bilo drago da kkrenem da se zabavljam sa hardverom racunara
Jer tek sada vidim koliko ustvari ne znam...Da ,zaboravim da napomenem da mi je engleski perfektan ne bi bilo problema da sve gledam po wikipediji i ostalim eng. sajtovima ..Veliki pozdrav! 

), pre svega koji od njih mogu da se izbore sa kvalitetnim 1080p filmovima (još ako su u kombinaciji sa integrisanom grafikom).