Odvratan je ovaj IPB smajli sto plazi jezik
A mozda bi i vi mogli da okacite neki smajli koji vam se svidja pa da vidimo da li se i ostalima svidjaMozda bi mogao i neki kao ovaj "cool" samo bez naocara, odnosno :/.
Nama se svideo novi vishe, tj 10ak ljudi je reklo da je bolji. jel mislish na ovaj smajli? ako je taj, taj nikada nismo ni skidali sa foruma razlika je samo da li kucah veliko ili malo P slovo :pA mogli bi vi nama da kazete sto ste uopste zamenili :-P smajlic?
Onaj stari je bio skroooz OK.
:p :pMa jasno, samo da vidim pratite li tematiku...
ja bi reko da su skoro sve sobe vec takve, osim za sacicu ljudi koji imaju nove racunare. Mozda je lakse samo njima otvoriti sobu jer su u manjini?! :pMogli bi da uvedete retro sobu koja bi se bavila starim racunarima.
Moze ali za pocetak treba nam nesto da napunimo tu sobu.. Slobodno otvarajte nove teme pa kad se skupi materijala, otvaramop sobu, nije problem..Mogli bi da uvedete retro sobu koja bi se bavila starim racunarima.
Da, nije loše to. Do novog smajlija poslužiće :bezim:
Ok, a shta da radimo sa korisnicma koji dodju, recimo, 7 dana nakon neke priche na chat-u i pitaju istu stvar? Na chatu-u to ne bi ostalo zapisano, na forumu bi, a mogu putem search opcije da potraze da li je bilo priche o tome shto ih zanima.predlog: chat da se stavi na intex stranici ... to bi sprecilo otvaranje novih tema na koje moze da se dobije odg za 5 sec
http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=1173predlog: chat da se stavi na intex stranici ... to bi sprecilo otvaranje novih tema na koje moze da se dobije odg za 5 sec
ne mora chat da bude samo namenjen tome ...Ok, a shta da radimo sa korisnicma koji dodju, recimo, 7 dana nakon neke priche na chat-u i pitaju istu stvar? Na chatu-u to ne bi ostalo zapisano, na forumu bi, a mogu putem search opcije da potraze da li je bilo priche o tome shto ih zanima.
malo njih zna za ovo ...
Pa ne mora, naravno, ja sam ti odgovorio na ono za shta si ti naveo da prednost chat-ane mora chat da bude samo namenjen tome ...