Ne obecavam nista,ali potrudicu se da to bude obavljenoMogli bi da iskoristimo Mirandu, generalno mIrc fazon, najobichini join na #pcaxe chanel, mozemo da otvaramo za***antske teme, da raspravljamo o cicama i tako tim "zivotnim stvarima".... Ako neko zna kako moze to da se uradi, moze da se javi pa da napravimo akciju, ja sam davno to radio sa ortacima, morao bih da obnovim gradivo malo.
Moze i tako,ali to da zadrzimo kao krajnju opcijuNe, ne znam ja ništa oko postavljanja IRCa... Mislim, što se mene tiče, odeš na neki server (irc.balcan.net, npr) i tu ideš na "join channel" (ili tako nešto) i upišeš bilo šta (npr. #pcaxe) i to je to
Lose sam se izrazio,nisam mislio direktno na sajt,moja greskaNa sajtu nikako. Moze na forum
Pre li kasnije ce se pojaviti neko ko ce da psuje ko lud, da se ponasha loshe i sl...Nije to za sajt To je vishe za forum
Jel imash iskustva sa tim? Ja nemam...taj shoutbox dosta usporava forum, lakse je neki irc kanal, pa sad to moze i iz opere mirx xchat miranda ili nesto sedmo
E ovako,raspiatao sam se kod drugara,i naso sam resenjeTreba naci modul koji moze to da radi tj treba to impementirati Pogledacmo
Samo bi ja taj chat ipak pozicionirao dole ) blizu svashtare
:iagree:Iskreno ja bih to totalno odvojio i od foruma i od sajta. Nekako ne volim te budzevine.
Pošto je u pitnju RC1, predlažem da ja dovatim duleta od pozadi.Ok, stavicemo na glasanje Pa ako vecina odluchi da treba da probamo probacemo. S obzirom a smo u RC1 fazi, treba da probamo ovakve stvari.
E sad, tu se javlja jedan problem, treba odrzavati nivo kumunikacije. Dakle trebace nam par ljudi koji ce veoma chesto biti online da ne kazem stalno, no naciciemo takve.
Pošto je u pitnju RC1, predlažem da ja dovatim duleta od pozadi.
Glasajte
: