Nisam ni razmisljao o tom a4 ali videh rhher-ov post:
Pa reko da bude ipak na listi ako je stvarno kvalitetan a jeftin.
Sto se cene tice nije mi problem do 100e da izdvojim ali ja sam racionalan i praktican, zasto bih davao 100e za neki ultra dpi igracki mis sa 4 auspuha, 16 tastera i 10 led dioda kada mi ne treba? Zato sam i razmisljao o tim jeftinijim Logitech, ono neka klasika, samo da je kvalitetan.
A cena je bese kolika? 10-15€? U tom rangu kvalitet materijala je diskutabilan, nije na nivou skupljih miseva.^ pa u testu pise da je kvalitet ok u odnosu na cenu
A napisao sam da mi ne trebaju diode, 10 tastera i slicni tripovi.. tako da je za sada CM storm Mizar nekako najozbiljnija opcija..
Učinilo mi se da sam ga video na 30% popustu na polici u Nova Computers...Ako je vec cifra ~50e zaista mogu da preporucim CM Storm Sentinel Advance II, imam njegovu prvu ediciju od momenta kada se pojavio (~5g) i osim fizickih ostecenja (izguljena gumirana plastika i zardjali metalni grill koje sam sredio tj modovao) sve sljaka i dan danas, kako za igre tako i za precizan radu PS i AutoCadu, kada bi sada menjao ovaj koji imam sigurno bih isao na njegovu noviju ediciju (sto i planiram da ucinim u naredno vreme)
http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-storm-sentinel-advance-ii-sgm-6010-kllw1/comp_comp_mouse/54/2191
Blic pitanje - razlika izmedju Bloody V7 i V7M je samo u metalnim glajderima ili ima jos nesto?
Cisto da znas da za prakticno istu cenu (mozda par evra vise tj 18e) imas R7, to je bezicna verzija i ako sam dobro razumeo u pitanju je isti mis kao V7m samo bez zica. Sto se mene tice nikada vise zice po stolu (bar kada su tastatura i mis u pitanju) a istih sam se otarasio jos pre 4-5 godina.. imam R7 vec nekoliko meseca i za te pare je solidan, videcu koliko ce trajati ali nema govora da moze da bude bolji od daleko poznatijih i skupljih bezicnih.Blic pitanje - razlika izmedju Bloody V7 i V7M je samo u metalnim glajderima ili ima jos nesto?
Ja to pricam godinama Npr. u g5 koji je kostao 8,9k dinara je ista takva ploca, a to je navodno premium uredjaj.MX518 sam i kupio pokvaren ovde na forumu, za 500 dinara, uspeo sam da ga popravim i sad radi bez problema. Stampana plocica je toliko bednog kvaliteta da se jedan od vodova prekinuo sam od sebe. Na praistorijskom MX500 je ista takva stampana plocica, samo 5x kvalitetnije izrade.