Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Jel ti DVD neophodan? Mozes instalirati W7 sa USB flesha, brzi je postupak.
Kako napraviti butabilni USB za instalaciju W7, imas direkcije ovde
Pravljenje butabilnog DVD-a i nije lak postupak jer trebas snimiti odgovarajuci bootloader na DVD. U principu, treba ti vec jedan butabilni DVD instalacije W7, treba ti, recimo, UltraISO kojim ces iscupati bootloader sa tog butabilnog DVD-a. Istim programom mozes i narezati DVD. Jedino sto, ako vec imas butabilni DVD a treba ti kopija, lako to mozes uraditi i iz samog windowsa, bez nekih peripetija...
Ako na svom HDD-u imas kopiran instalacioni W7 DVD, najjednostavniji postupak ti je ono prvo sto sam rekao, instalacija W7 sistema sa USB flesha
Obican win7 (bez ikakvog dodatnog burning softvera) normalno reze iso fajlove.
Sve sto je potrebno je da idete desni klik na iso i open with Windows disk image burner,burn i gotovo Narezao sam tonu win/igara,radi bez problema
Pa zato mi i nije jasna cela ova zavrzlama. Poenta je valjda da image bude bootabilan. Narezesh ga sa bilo cim na disk i to je to.
Jedino ako je lik samo iskopirao sadrzaj diska na HDD pa pita kako da to osposobi da shljaka...mada,ne vidim shto bi se cimao oko toga....