Činjenica da još uvek nisi tamo banovan dovoljan je dokaz da Bench nije više ono što je nekad bio. Bench bez banovanog ZoNi-ja - pa to nije Bench!Ja ne želim da komentarišem moje bivstvovanje na Benchu i probleme koje sam imao (i još ih povremeno imam) tamo...
Ma ja ne volim to 011. Uveo sam 011 za razne support forume gde moram da se registrujem pa da ne gubim vreme ako je nick zauzet, ali nisam ja tel. centrala da budem 011. Taj nick, inače, ima dugu & komplikovanu tradiciju i ima krugova gde me samo pod tim nickom i znaju (bez 011).Dakle, pre svega, želim dobrodošlicu wiz-u, uz prekor što se nije registrovao kao wiz011
Beginer vs Wiz, džebote nemaš šanse protiv mene ako dođe do vređanja & napadanja, tu ti ne bi pomoglo ni da si Ivica Dačić. Ti kanda nisi čuo strašnu istinu o userima na g? :p Gde je sad tu g, pitaš se ti? Eeeeee, zna ZoNi. :pSto se Wiz-a tice,sad mogu da ga vredjam i napadam,ne moze da me warnuje:p:p
E ako ce da se ovako nesto usvoji,onda i ja glasam dau znak zahvalnosti uvek rado primam apoene vece od 20e
Kad vidim ovako objashnjenje i meni pocinje da se svidja ta opcija, pogotovo stavka broj triThanks dugme je korisna stvar.
1. Vidi se i ko se zahvalio i kome se zahvalio.
2. Mozete se zahvaliti vise ljudi odjednom sa par klikova
3. Ne pravi se shum u threadu pa je lakse naci korisne informacije
4. Funkcionise dobro i na vecim forumima ako mod ekipa zna sta radi
Ja sam za.
Pa, trebalo bi uvesti zabranu floodovanja Takođe, prterano zahvaljivan***i se smatralo kao spam, pa bi se u postupalo u skladu s time.A postoji li opcija da korisnik moze da se zahvali odredjen broj puta po sesiji, logovanju, kako vec ili moze da krene redom da zahvaljuje?