TheWizard's Wand
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 10.09.2015.
- Poruka
- 2
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 8320 @ 3.5 GHZ LC Power CC-120mm
Motherboard:
Gigabyte GA-78LMT-S2PV
RAM:
2x Kingston DDR3 RAM DIMM's @ 1600mhz
VGA & cooler:
Asus R9 270x 2GB GDDR5 Direct CU 2
Display:
Benq GW 2255 1080p Display
HDD:
1TB SATA III WD DRIVE
Case:
LC POWER RED CAPTOR
PSU:
600W PSU
Mice & keyboard:
Cooler Master Octane mouse+keyboard
Internet:
15Mbits ADSL
Evo,i ja sam se registrovao na PCAXE forum,da se druzim malo sa ljudima koji imaju ista ili slicna,interesovanja kao i ja.
Zovem se Pavle,i imam 14 godina,zivim u Beogradu.
Do pre jedno 2-3 godine,nisam znao ni sta je procesor,ali otkad sam sklopio svoj prvi gaming PC,sve me vise i vise zanimaju racunari,i uvek sam radoznao i voljan da naucim neke nove stvari o njima.Veoma volim da igram igrice,nisam nesto narocito izbirljiv sto se igara tice.
Veoma sam ponosan na svoj trenutni PC,zato sto je to prvi Gaming PC koji sam ikada sklopio,a i zato sto sam ga sam i sa svojim parama sklopio,tako da ovo roditelje nije kostalo vise od 1500din(cena za gorivo koje je bilo potroseno za nabavljanje svake komponente xD).
Nadam se da cemo se lepo druziti
Jos jedan pozdrav svim forumasima.
Zovem se Pavle,i imam 14 godina,zivim u Beogradu.
Do pre jedno 2-3 godine,nisam znao ni sta je procesor,ali otkad sam sklopio svoj prvi gaming PC,sve me vise i vise zanimaju racunari,i uvek sam radoznao i voljan da naucim neke nove stvari o njima.Veoma volim da igram igrice,nisam nesto narocito izbirljiv sto se igara tice.
Veoma sam ponosan na svoj trenutni PC,zato sto je to prvi Gaming PC koji sam ikada sklopio,a i zato sto sam ga sam i sa svojim parama sklopio,tako da ovo roditelje nije kostalo vise od 1500din(cena za gorivo koje je bilo potroseno za nabavljanje svake komponente xD).
Nadam se da cemo se lepo druziti
Jos jedan pozdrav svim forumasima.