Pozdrav svima.
Pitao bih nekog ko se razume u audio tehniku da mi pomogne oko sledece stvari. Naime, hteo bih da kupim miksetu Behringer Xenyx 2002fx i da je povezem sa racunarom i audio risiverom.
Bitno mi je da efekte sa mikrofona i miksete mogu da snimam na racunar i da zvuk bude zadovoljavajuceg kvaliteta.
Evo neka resenja:
Ovu shemu 5 sam vec povezivao, ali ne sa miksetom, i radilo je prilicno dobro.
Pitao bih nekog ko se razume u audio tehniku da mi pomogne oko sledece stvari. Naime, hteo bih da kupim miksetu Behringer Xenyx 2002fx i da je povezem sa racunarom i audio risiverom.
Bitno mi je da efekte sa mikrofona i miksete mogu da snimam na racunar i da zvuk bude zadovoljavajuceg kvaliteta.
Evo neka resenja:
Ovu shemu 5 sam vec povezivao, ali ne sa miksetom, i radilo je prilicno dobro.

Svakako, pošto je napisao da tek planira da kupi, kontam da bi mu bolje bilo da uzme neku zvučnu (evo npr. Focusrite Scarlett Solo, nije skupa a odlična je) i efekte odradi preko DAW. 

).
tako da iskreno nisam ocekivao nikakav odgovor. Nisam znao kako da pitam jer se tada nisam razumeo u sve ovo kao sada. Te audio stvari su me nekako mimoisle i nisam se bavio time... 
Nema na cemu. Samo uzmi beringer koji ima usb konekciju i sve preko PC-a mozes (al ne moras) da kontorlises. radi kao zvucna karta kad se poveze, lako se namesti i jednostavno je. I na samom uredjaju sve je solidnog kvaliteta. Ima ih sa 6/8 kanala recimo a vidis samo 4 slajdera + master pa se pitas sta ovi pisu, al postoje dugmad da menjas izmedju dva mikser kanala ili cele grupe, bla bla. Audio izlaz im je cist (analogni) ka pojacalu ili gde ces vec sa njim, imas sve kalsicne passthrough i to i gomilu stvari koje vrv retko ko koristi. NAravno ona od 180e ima manje nego ona 300e al to se da za ocekivati. No, obe su dobre.