grickodj
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012.
- Poruka
- 326
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Effective Executor / Dell 1015
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
msata kingston 120gb, 1TB WD black
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 8.1 Mozila Firefox
Other:
Mouse pad x7
Potrebno mi je par saveta od ljudi koji su imali prilike da rade sa pleksiglasom i sa lepljenjem pleksiglasa. Ideja je da odradim custom rezeorvar. Iz tri razloga:
1.Zbog odgovarajuce pozicije zavrsetka loop-a i njegovog pocetka, tacnije od prve pumpe.
2.Zbog toga sto takvo nesto ne moze da se kupi, pa je samim tim i nastala sva potreba za time.
3.Zbog viska plexija i zelje za modovanjem
Zeleo bih da mi odgovore ljudi koji imaju iskustva za potrebe custom rezeorvara.
Hvala
Jos samo da dodam, proizvod moda ce biti koristen verovatno nekih par meseci. Jer tad ce sve biti zamenjeno. Pa mi zato ne trebaju saveti o snaznim lepkovima koji sluza za svemirska wc kupatila i pukotine na letecim tanjirima
1.Zbog odgovarajuce pozicije zavrsetka loop-a i njegovog pocetka, tacnije od prve pumpe.
2.Zbog toga sto takvo nesto ne moze da se kupi, pa je samim tim i nastala sva potreba za time.
3.Zbog viska plexija i zelje za modovanjem
Zeleo bih da mi odgovore ljudi koji imaju iskustva za potrebe custom rezeorvara.
Hvala
Jos samo da dodam, proizvod moda ce biti koristen verovatno nekih par meseci. Jer tad ce sve biti zamenjeno. Pa mi zato ne trebaju saveti o snaznim lepkovima koji sluza za svemirska wc kupatila i pukotine na letecim tanjirima