Žika11
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.10.2016.
- Poruka
- 123
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
NZXT ,Asus K53J i3 Ati 5470 & Toshiba A200 C2D T5250
CPU & cooler:
Intel i5 3550
Motherboard:
ASRock B75 Pro 3
RAM:
8GB DDR3
HDD:
gomila
Pozdrav, nastavljamo su stilu jeftino i da bar malo valja.
Planiram za selo neki LCD.
Stari Panasonic 72 cm mi je preko glave i težak kao ja u drugom razredu osnovne škole. Sa svakim pomeranjem rizikujem bruh a troši struju kao rerna.
Gledao sam ove LCD-ove i iskreno slika manje više isto krševita pa bi izabrao najmanje zlo, tj da me najmanje boli po novčaniku.
Gledao sam malo veće dijagonale i upao mi u oči ovaj Vivax TV-49S55DT2S2 (koj li mozak smišlja ove oznake), ono što je bitno velik ekran, Full HD, od povezivanja 3 HDMI-a, USB i prastari SCART. Bitnije što ima u sebi T2 (osuđen dok ne dođe SBB ili nešto slično) i S2. Valjda bi sa nekim manjim tanjirom i većom srećom nešto i nahvatao nešto od slobodnih kanala.
Garancija 36 meseci i cena oko 32000 din.
Drugo što me brine da li će moći da pušta MKV filmove sa fleša ?
Ima li neko iskustva sa ovim TV-om ?
Hvala.
Planiram za selo neki LCD.
Stari Panasonic 72 cm mi je preko glave i težak kao ja u drugom razredu osnovne škole. Sa svakim pomeranjem rizikujem bruh a troši struju kao rerna.
Gledao sam ove LCD-ove i iskreno slika manje više isto krševita pa bi izabrao najmanje zlo, tj da me najmanje boli po novčaniku.
Gledao sam malo veće dijagonale i upao mi u oči ovaj Vivax TV-49S55DT2S2 (koj li mozak smišlja ove oznake), ono što je bitno velik ekran, Full HD, od povezivanja 3 HDMI-a, USB i prastari SCART. Bitnije što ima u sebi T2 (osuđen dok ne dođe SBB ili nešto slično) i S2. Valjda bi sa nekim manjim tanjirom i većom srećom nešto i nahvatao nešto od slobodnih kanala.
Garancija 36 meseci i cena oko 32000 din.
Drugo što me brine da li će moći da pušta MKV filmove sa fleša ?
Ima li neko iskustva sa ovim TV-om ?
Hvala.