Pozdrav svima, naime skoro sam skupio novac za računar tj. svoj prvi računar koji ću sam sastavljati i sam odabrati komponente.Bilo bi mi od velike pomoći da mi kažete kakva je konfiguracija koji sam imao na umu, da li je kompatibilna i da predložite neke izmene ako bude imalo potrebe.
Kućište:MS Industrial Armor V715
Ventilatori: Atric cooling p12 5 komada value pack
Matična: Asus Rog Strix B-450 F Gaming II
Procesor: Rzyen 5 5600x
Ram: HyperX 16GB Fury RGB DDR4 3200Mhz 2x8
SSD: Kingston 1TB NV1 M.2
Cpu kuler: Atric cooling freezer 34 duo red
Napajanje: Corsair RM750 series 750w(full modural)
Grafička:MSI GeForce RTX 3060ti Gaming X TRI(Uzimam je u Nemačkoj imam rodbinu tamo pa se vise ispalti)
Šta mene najviše buni jeste matična i kompatibilnost sa Ryzenom 5 5600x znam da treba da se update-a bios za Zen3+ podršku ali sam naišao na reditu na par problema prilikom uparenja ove dve komponente. Ako je neko imao iskustva sa ovim značio bi savet. Hvala unapred!
Kućište:MS Industrial Armor V715
Ventilatori: Atric cooling p12 5 komada value pack
Matična: Asus Rog Strix B-450 F Gaming II
Procesor: Rzyen 5 5600x
Ram: HyperX 16GB Fury RGB DDR4 3200Mhz 2x8
SSD: Kingston 1TB NV1 M.2
Cpu kuler: Atric cooling freezer 34 duo red
Napajanje: Corsair RM750 series 750w(full modural)
Grafička:MSI GeForce RTX 3060ti Gaming X TRI(Uzimam je u Nemačkoj imam rodbinu tamo pa se vise ispalti)
Šta mene najviše buni jeste matična i kompatibilnost sa Ryzenom 5 5600x znam da treba da se update-a bios za Zen3+ podršku ali sam naišao na reditu na par problema prilikom uparenja ove dve komponente. Ako je neko imao iskustva sa ovim značio bi savet. Hvala unapred!