G-Man
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 31.03.2011.
- Poruka
- 37
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Napajanje u starom kompu je resilo da mi rikne i za sobom je povuklo i maticnu, te stoga moram da napravim novu konfiguraciju, u principu treba mi maticna, procesor, ram memorija i napajanje. Nakon sto sam popio jednu za njegovu dusu, uzeo sam da slopim nesto, rezultat je od prilike ovakav:
AMD Athlon II x3 445
Gigabyte MB AM3 GA-m68mt-52
Kingston 4gb ddr3 hyperblu 1600 mhz
Lc power 600w LC600H-12
Graficka koju imam je geforce 460 nesto nesto. Najradije bih zeleo quad core, ali sa mojim budzetom od 160 eura, to ne izgleda izvodljivo a da ne zrtvujem nekih 600ak mhz. Komp bih inace koristio najvise za multimediju, HD filmove, muziku internet sa akcentom na multitasking, dakle sve sto rade mladi, sa eventualnim igranjem recimo Starcrafta 2 i jos par strategija eventualno BF3 ako uspem da ga pokrenem.
Da li bi mi ova konfiguracija zavrsila posao za ono sto mi treba, i da li postoji nesto bolje za budzet kojim raspolazem?
AMD Athlon II x3 445
Gigabyte MB AM3 GA-m68mt-52
Kingston 4gb ddr3 hyperblu 1600 mhz
Lc power 600w LC600H-12
Graficka koju imam je geforce 460 nesto nesto. Najradije bih zeleo quad core, ali sa mojim budzetom od 160 eura, to ne izgleda izvodljivo a da ne zrtvujem nekih 600ak mhz. Komp bih inace koristio najvise za multimediju, HD filmove, muziku internet sa akcentom na multitasking, dakle sve sto rade mladi, sa eventualnim igranjem recimo Starcrafta 2 i jos par strategija eventualno BF3 ako uspem da ga pokrenem.
Da li bi mi ova konfiguracija zavrsila posao za ono sto mi treba, i da li postoji nesto bolje za budzet kojim raspolazem?
Poslednja izmena: