Pozdrav forumasi, nije me dugo bilo, sada sam skupio nesto "sirotinje" za PC pa me interesuje vase misljenje o izboru komponenti.
Racunar planiram da koristim za gaming, video editing (nista slozeno) i malo streaminga, komponente su sledece:
Procesor: AMD Ryzen 7 2700
Maticna: Asus PRIME B450M-K
RAM: 8GB DDR4 2400MHz Kingston
SSD: 240 GB Kingston
Graficka: ASRock PHANTOM GXR RX590 8G OC
Napajanje: 650W Thermaltake Litepower 650 RGB
Kuciste: Thermaltake Versa H18
Total: 66k din.
E sad, posto ja nisam neki veliki strucnjak sto se tice komponenti, zanima me vase misljenje o sledecem:
1. Da li je ovo dobar izbor sto se tice komponenti, u odnosu cene i kvaliteta?
2. Da li ce ovo moci lepo da izgura stream recimo CS:GO, LoL, PUBG, Forta i slicnih naslova, ne planiram neke igrice koje su ultra-giga-mega zahtevne, kao ni ultra podesavanja samog streama i ingame settingsa.
Takodje, otvoren sam za sve predloge sto se tice toga sta bi izmenili, dodali, oduzeli ovom bildu... s tim da ne ide mnogo iznad ovog budzeta jer sam i ovo jedva sakrio sam od sebe.
Svestan sam da ne mogu za ovu cenu da ocekujem neku zver od racunara, ali interesuje me da li je ovo dobar izbor za ovu cenu ili ipak moze i nesto bolje.
Veliki pozdrav, i hvala unapred na odgovorima!!!
Racunar planiram da koristim za gaming, video editing (nista slozeno) i malo streaminga, komponente su sledece:
Procesor: AMD Ryzen 7 2700
Maticna: Asus PRIME B450M-K
RAM: 8GB DDR4 2400MHz Kingston
SSD: 240 GB Kingston
Graficka: ASRock PHANTOM GXR RX590 8G OC
Napajanje: 650W Thermaltake Litepower 650 RGB
Kuciste: Thermaltake Versa H18
Total: 66k din.
E sad, posto ja nisam neki veliki strucnjak sto se tice komponenti, zanima me vase misljenje o sledecem:
1. Da li je ovo dobar izbor sto se tice komponenti, u odnosu cene i kvaliteta?
2. Da li ce ovo moci lepo da izgura stream recimo CS:GO, LoL, PUBG, Forta i slicnih naslova, ne planiram neke igrice koje su ultra-giga-mega zahtevne, kao ni ultra podesavanja samog streama i ingame settingsa.
Takodje, otvoren sam za sve predloge sto se tice toga sta bi izmenili, dodali, oduzeli ovom bildu... s tim da ne ide mnogo iznad ovog budzeta jer sam i ovo jedva sakrio sam od sebe.
Svestan sam da ne mogu za ovu cenu da ocekujem neku zver od racunara, ali interesuje me da li je ovo dobar izbor za ovu cenu ili ipak moze i nesto bolje.
Veliki pozdrav, i hvala unapred na odgovorima!!!