: dobro došao :
Komponente nove, kao rosa u podne.
Pogrešan podforum.
Kompjuter je kupljen popuno Nov Iz radnje brate.
Ne razumem se prvi komp kupujem I to Sam malim budzetom od 200e@Dusan222 Potpuno nov iz radnje? Prodavnica u kojoj prodaju novu Gtx 750Ti,koja se pravila 2014-te i stavljaju 6gb rama? dva sticka po 3gb? Zatvoriti takvu prodavnicu odmah...
Izvini,ali neko zeli da te prevari... To nije nov komp... A i po pitanju cene nisam bas siguran. Ja sam gtx 750 ti,sa i3-2100 (jako jeftin) plocom i 16gb rama,kuciste i napajanje,prodao za 100e drugaru,inace bi mozda vredeo 120-130e realno...Ne razumem se prvi komp kupujem I to Sam malim budzetom od 200e
Brate dal bi bilo bolje da uzmem 2 stcka po 8gb rama?Izvini,ali neko zeli da te prevari... To nije nov komp... A i po pitanju cene nisam bas siguran. Ja sam gtx 750 ti,sa i3-2100 (jako jeftin) plocom i 16gb rama,kuciste i napajanje,prodao za 100e drugaru,inace bi mozda vredeo 120-130e realno...
Saznaj prvo koji je i3 u pitanju? Evo ja sam nasao par oglasa za koje mislim da su bolja opcija,ali sacekaj,kolege ce me ispraviti ako gresim i ako to sto sam nasao nije kako treba...Brate dal bi bilo bolje da uzmem 2 stcka po 8gb rama?