bezi od lc-a.
Onda mi ostaje samo ono thermaltake od 550w.. Izgleda mi okej,sta vi mislite?bezi od lc-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
da te ne dovodim u zabludu, ja nisam bas u toku sa konkretnim modelima, ali uopsteno, znam koje bih brendove izbegavao. moras dobro voditi racuna sta kupujes jer ti je napajanje najbitnije za stanilnost sistema, posebno kada je oc u pitanju. ono ti je polazna tacka. ako mozes, opet, ispruzi se za novo, ako ne, gledaj ovim redom...super flower, seasonik, cooler master, tt... naravno, treba obratiti paznu i na konkretne modele i snagu...Onda mi ostaje samo ono thermaltake od 550w.. Izgleda mi okej,sta vi mislite?
pravi se... zna vise od pola foruma, ali je skromanJa sam odveć star i ne razumem se puno nauku o napajanjima, ali bih izbegavao sufikse lite, eco, green u nazivima napajanja koja planiraš za overklokovanje računara.
to je super ponuda.KupujemProdajem | Gigabyte PB500 500W
> > ORIGINALNA I POTPUNO NOVA tehnička roba, neotpakovana ...m.kupujemprodajem.com
Pre bih kupio ovako nesto
Prodato.. Hvala u svakom slucaju..Gigabyte nema na stanju koliko sam upucen,ni kod nas ni kod madjara...Evo ti ovo ako hoce da da za 30tak evra KupujemProdajem | Zalman 750w Platinum (polovno odlicno) ,te pare vredi...i znamo da nije puno matoro,par godina u najgorem slucaju ..
Al ti pasuje ovo za 44 evra https://ipon.hu/shop/termek/coolermaster-mwe-white-v2-500w/1766402Prodato.. Hvala u svakom slucaju..
Sa postarinom mi izadje oko 5500.. Sto mi je previse.. Videcu jel neko prodaje polovno..Al ti pasuje ovo za 44 evra https://ipon.hu/shop/termek/coolermaster-mwe-white-v2-500w/1766402
prijatelju jeli ovo tvoje napajanjeSa postarinom mi izadje oko 5500.. Sto mi je previse.. Videcu jel neko prodaje polovno..
To sam hteo da kupim od prodavca na kp,ali ostavlja me na seen..?prijatelju jeli ovo tvoje napajanje
Super Flower SF-450P14XE (HX) - SuperFlower Golden Green HX 450W
ako je to u pitanju ne mijenjaj . moze biti u tvojoj masini dok nesto ne iskrsne povoljno, ne zaleci se i ne zuri nemas potrebe.superflower su odlicna i kvalitetna napajanja pomenuti model takodje.