Ma oni bi najradije da to napajanje kupe za 2,3 hiljade kao ona lc power npr. Mrzim takve likovePa jeste to im je prvo pitanje. Nit traži slike, nit pita koliko je staro... odmah "zadnja cena?". Stavio sam Raidmax 1000W za 9k, u prodavnici 13k. 4000din manja cena, napajanje staro 6 mesecei, full pack, garancija... pa ako mu to nije OK cena, neka se....
Aj uslikaj par slika kako drzis mis i gde sedis i kako, tj neka te neko isfotka. Nekako pravis pritisak na te nerve tu (zaboravio sam kako se zovu), samo treba da utvrdimo kako i sa cime, pa da nadjemo nacin da to oslobodis...Juče sam igrao (neverovatnih) 12 sati tenkove i danas osećam bol u karpalnom tunelu, to jest kao neki pritisak kada pomeram zglob. Da li postoji neki način da smanjim malo pritisak na taj zglob? Možda da promenim način držanja miša ili da promenim miša . Mislim nije sad to neki veliki problem, prolazi ali ne bih voleo da se razvije u nešto ozbiljnije. Koristim palm grip i g300.
Probaću tako.Monitor malo više gore, a miš i tastatura malo dole i mišići i zglobovi će se manje zamarati.