Pozdrav,
Imam problem sa PC,naime prilikom igranja igrica nakon nekog vremena (nekad 5 minuta nekad i vise) pc se ugasi,tocnije zacrne se monitori.
Masina se restartuje medjutim iako cujem da je bootovao u windows nikakvu sliku nemam na monitorima. Najvise se to desava prilikom igranja u CS2 sa Medium presetom
Temperature CPUa 52 stupnjeva dok graficka kartica ne prelazi 67.
D.O.C.P je enablean i ista stvar se desava i kad nije omogucen.
Konfiguracija PCa:
CPU: AMD RYZEN 5 5600
GPU: AMD RX7600XT (16GB)
RAM:32GB 3200MHZ (U WINDOWSU 3200MT/s)
PSU:MONTECH APX 550W
MOBO:ASUS PRIME B550M-K ARGB
Ako netko zna sto bi mogao biti najveci uzrok zasto se tokom gejminga jednostavno crasha,boota ponovno medjutim nema slike. tek kad ga se reboota dodje sve na svoje sto se tice monitora.
Preko DDU-a samo obrisao graficki drajver i instalirao najnoviji (25.11.1 AMD ADRENALIN EDITION),medjutim ista stvar se desava.
BIOS je na najnovijoj verziji (3634)
Takodjer sam odradio WMD (WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC) nikakvih greski nije bilo.
Ako je netko imao slican problem i ako zna kako da rijesim ovaj problem,jer vec lagano ludim,neka odgovori ispod!
Hvala puno !
LP!
Dario.
Imam problem sa PC,naime prilikom igranja igrica nakon nekog vremena (nekad 5 minuta nekad i vise) pc se ugasi,tocnije zacrne se monitori.
Masina se restartuje medjutim iako cujem da je bootovao u windows nikakvu sliku nemam na monitorima. Najvise se to desava prilikom igranja u CS2 sa Medium presetom
Temperature CPUa 52 stupnjeva dok graficka kartica ne prelazi 67.
D.O.C.P je enablean i ista stvar se desava i kad nije omogucen.
Konfiguracija PCa:
CPU: AMD RYZEN 5 5600
GPU: AMD RX7600XT (16GB)
RAM:32GB 3200MHZ (U WINDOWSU 3200MT/s)
PSU:MONTECH APX 550W
MOBO:ASUS PRIME B550M-K ARGB
Ako netko zna sto bi mogao biti najveci uzrok zasto se tokom gejminga jednostavno crasha,boota ponovno medjutim nema slike. tek kad ga se reboota dodje sve na svoje sto se tice monitora.
Preko DDU-a samo obrisao graficki drajver i instalirao najnoviji (25.11.1 AMD ADRENALIN EDITION),medjutim ista stvar se desava.
BIOS je na najnovijoj verziji (3634)
Takodjer sam odradio WMD (WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC) nikakvih greski nije bilo.
Ako je netko imao slican problem i ako zna kako da rijesim ovaj problem,jer vec lagano ludim,neka odgovori ispod!
Hvala puno !
LP!
Dario.
Poslednja izmena: