Gde si uzeo? Na KP je oko 5500 din
Almara. Nije to losa cena, parfem kida.5500 ili 55e?
Ona radnja u Delti u prizemlju na šetalištu, 6750 din.
da, dosta je popularan taj parfem, nisam neki preterani strucnjak za parfeme, ali vrlo je postojan i ima okej jacinu, nije prejak onako da gusi, nista ruzno nemam reci o njemu
Popularan je Giorgio Armani Stronger With You Intensely verzijada, dosta je popularan taj parfem, nisam neki preterani strucnjak za parfeme, ali vrlo je postojan i ima okej jacinu, nije prejak onako da gusi, nista ruzno nemam reci o njemu![]()
FAKE i to debelo. Mancera ne postoji da se kupi za taj novac a da je original.
Ovako izgleda original kao na mojoj slici. Boca je tamno crvena a nalepnica treba da bude par mm ispod dela gde se boca suzava. To su neki osnovni nacini da se prepozna original od fake. Dotano kao sto mozes videti na kutiji sa KP oglasa kutija je sto bi se reklo klot cista a original kutija ima specificne tacke sa specificnim zastitni redosledom na sebi kao na mojoj slici. Ako ti trebaju provereni prodavci sa KP rado cu ti napisati u PP ali znaj da ni kod jednog neces naci ovaj parfem od 120ml za ispod 90€
Pogledajte prilog 57962
Ako bas hoces mogu da ti slikam i GG Elixir koliko mi je ostaoCcc, potrosio celih 3 mlProcice mu rok trajanja kod tebe
![]()
Jel te arome sad preko Maskovih odasiljaca idu u svemir?
Kako si zadovoljan?