Pinocio
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 15.02.2021.
- Poruka
- 707
- Rezultat reagovanja
- 1.715
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600X-SCFM 2000 Fuma 2
Motherboard:
Gigabyte X570 Aorus Master/rev 1.2
RAM:
G.Skill Trident Z Neo 32 (2x16) 3600 (16-19-19-39)
VGA & cooler:
RX 6800 XT Sapphire Nitro+ SE
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Samsung 980 Pro (500GB)-Samsung 970EVO (1TB)
Case:
Corsair 5000D Airflow/ Noctua NF-F12 PWM Cromax Black Swap (x6)
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
MX Master 3 - MX Keys PLUS
Mozda sam te smorio,al jbg... (kao kravu da kupujem jbt ).Ma ne treba meni pola sata sedenja,dosta je i 30 sekundi da se to osacuje... a jesi li mu platio unapred ili kad ti stigne stolica? Ovo te pitam,da bih znao koliko love da pozajmim (ni ide se kroz NS svaki dan ) i ponesem A mozda nadjem nekog da plati i preko racuna.
Uopste nisam planirao stolicu... a eto vidi sad... nikada mi nije bilo jasno cemu tolike razlike u cenama stolica kad svaka maltene koristi istu osnovu,iste tockice,iste te krakaste nosace tockica,isti gasni klip za podizanje i spustanje... nemoguce da se tolika razlika u ceni dobija samo razlicitim izgledom sedalnog dela i zato mi kupovina stolice uvek bila odbojna. Al ova deluje bar zbog tih rukohvata za nijansu drugacija od ostalih... i naravno zbog lepsih tockica
Jos kad se ogrebem za popust,kazem DRUG mi bio,kupio i nahvalio vas... kad me pita koji drug,a ja kazem @EmeraldCube
Uopste nisam planirao stolicu... a eto vidi sad... nikada mi nije bilo jasno cemu tolike razlike u cenama stolica kad svaka maltene koristi istu osnovu,iste tockice,iste te krakaste nosace tockica,isti gasni klip za podizanje i spustanje... nemoguce da se tolika razlika u ceni dobija samo razlicitim izgledom sedalnog dela i zato mi kupovina stolice uvek bila odbojna. Al ova deluje bar zbog tih rukohvata za nijansu drugacija od ostalih... i naravno zbog lepsih tockica
Jos kad se ogrebem za popust,kazem DRUG mi bio,kupio i nahvalio vas... kad me pita koji drug,a ja kazem @EmeraldCube
Poslednja izmena: