Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Drugari,treba mi hitno informacija da li Visa Electron(izdata od strane Intese),moze posluziti za online kupovinu,konkretno za rezervaciju na booking.com? Kartica na sebi ima cip,moze da se koristi na bankomatima i ostalim terminalima,to sigurno znam,tako je vec koriscena. Vezana je za devizni racun sto meni u sustini i odgovara.
Prica je da planiram neki put,uzeo vec i avionsku i ostale karte za prevoz sto mi trebaju,a sutra bih trebao do banke da uplatim pare na ovu karticu i da njome rezervisem smestaj.
Takodje,mozda je bitno da napomenem,kartica nije na moje ime,vec je na ime osobe koja ne putuje sa mnom,a ja planiram da tu karticu i ponesem sa sobom tih 10ak dana.Da li to moze da mi pravi probleme npr sto kartica nije na moje ime?
Hvala unapred!
P.S. "Gazde" ne ljutite se ako sam na losem mestu otvorio temu,hitno mi je bas,a nisam znao gde drugde da pitam
Prica je da planiram neki put,uzeo vec i avionsku i ostale karte za prevoz sto mi trebaju,a sutra bih trebao do banke da uplatim pare na ovu karticu i da njome rezervisem smestaj.
Takodje,mozda je bitno da napomenem,kartica nije na moje ime,vec je na ime osobe koja ne putuje sa mnom,a ja planiram da tu karticu i ponesem sa sobom tih 10ak dana.Da li to moze da mi pravi probleme npr sto kartica nije na moje ime?
Hvala unapred!
P.S. "Gazde" ne ljutite se ako sam na losem mestu otvorio temu,hitno mi je bas,a nisam znao gde drugde da pitam