Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pa bas i nije tako, zasto bi neko dao 700e kada za 440e dobije bolje.. a i onaj sto ima para kada nece kupi 2 komada 5870 ili jednu 480 kada ih sli 460 deru za skoro duplo manje pare. E sada sli 480 ko vec ima para se izdrkava je drugo. Kao sto su ljudi masovno kupovali 260 za sli, tako ce i ovo dobro proci.ti testovi pokazuju samo ono sto smo oduvek i znali, a to je da SLi (kad radi) radi bolje od CF. 460 moze da pljune pod prozor 5870 u single card segmentu. Neki koji su je probali kazu i da 5850ici moze da pljune pod prozor...Pored toga, deo marketa odnosno potrosaca kojem je 460 namenjena nece kupovati dve karte vec verovatno skupi za taman jednu...U prevodu, 460 Sli vs 5870 CF testovi su korisni kolko i 2600pro CF vs gf 9400 SLi
Diskutabilno.SLI/CF imaju i drugu stranu priče, drugu kartu možeš kupiti i kasnije, kada cene opadnu. Tako da to može ispasti dosta jeftin upgrade i produžavanje života konfiguraciji.
...tako realno da sam dobio na prezentaciji batineTuča u Mafia-i II je izgledala...
Prochitah celu upravo, sjajna reportaza i lepo preneseno iskustvo sa samog iventa u tekst! Bash mi krivo shto nisam bio u mogucnosti da prisustvujem. Mada kada sam se ja prvi put susreo sa 3D Vison prichom bio sam odushevljen. Ostaje da se sacheka pad cena i omasovljene cele te priche^
Pročitaj reportažu
Šalu na stranu na ASUS-ovom 26" monitoru, naravno onom novom 3D Vision-Ready.
Uvek.
ma dajte ljudi kad je novac bio problem