ZOMBI
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 14.12.2013.
- Poruka
- 2.110
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Izgleda da Nvidia kao i u slucaju prvog Titana i Titana Black nece dozvoliti custom karte. Tako da se EVGA tu vrv ne pita nista, samo su lupili blok na kartu. Nadam se da to nece biti tako, da ce dozvoliti proizvodjacima da izbacuju custom modele. Referentni Titan X je vruc, slabo se overklokuje, daleko je od ultra tihe karte, naponska bi mogla biti jaca... Ta karta je premium proizvod samo zbog performansi koje ima i imena koje nosi. A da, i zbog cene. Kako to da zaboravim.
Cekamo AMD-ov potez. 390x treba da bude brza i da kosta 700 dolara. Pa da vidimo koliko ce od toga biti istina. Znajuci njih nece spustati cenu Titana X cak da AMD ponudi jednako brzu ili brzu kartu po dosta nizoj ceni. Vec smo imali slucaj kad je 290x bila duplo jeftinija i nisu makli Titana vec skresali malo 780 i izbacili 780ti koja jeste dobila bitku po pitanju performansi ali ne po pitanju dobijenih performansi za ulozeno.
Sad me zanima kakvu ulogu treba da ima 980 Ti.
Cekamo AMD-ov potez. 390x treba da bude brza i da kosta 700 dolara. Pa da vidimo koliko ce od toga biti istina. Znajuci njih nece spustati cenu Titana X cak da AMD ponudi jednako brzu ili brzu kartu po dosta nizoj ceni. Vec smo imali slucaj kad je 290x bila duplo jeftinija i nisu makli Titana vec skresali malo 780 i izbacili 780ti koja jeste dobila bitku po pitanju performansi ali ne po pitanju dobijenih performansi za ulozeno.
Sad me zanima kakvu ulogu treba da ima 980 Ti.
Poslednja izmena: