peja81
Moderator
- Učlanjen(a)
- 08.05.2009.
- Poruka
- 10.304
- Rezultat reagovanja
- 2.977
Moja konfiguracija
Malo li je? Trenutno najjaca fabricki pasivno hladjena kartica (ako izuzmemo APU) na trzistu je ubogi Radeom 7750. Ako naprave pasivnu 750 ili 750ti, to ce biti kvantni skok. I odlicna stvar za jeftini, pasivni, ali vrlo upotrebljivi SLI.jedina prava prednost je niska potrosnja mozda bude i pasivno hladjeni modela na trzsitu.
Ne zaboravljam. Ta karta je lazno pasivna. I na samom pakovanju pise da je obavezno dobro provertreno kuciste. Kartica se greje na 80 i kusur u "pasivnom" kucistu i throtluje ko blesava. Prelistaj malo testove online i sve ce ti biti jasnoZaboravljas da Powercolor vec dugo vremena ima pasivnu HD 7850. A to je vec malo ozbiljnija igracka. A i temperature nisu toliko zabrinjavajuce:http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7850_SCS3_passive/30.html
Sta oces ti sad imas dve pasivne zveri :p (ne veruje da se cuju AC Extreme hladnjaci na 7v)Ne zaboravljam. Ta karta je lazno pasivna. I na samom pakovanju pise da je obavezno dobro provertreno kuciste. Kartica se greje na 80 i kusur u "pasivnom" kucistu i throtluje ko blesava. Prelistaj malo testove online i sve ce ti biti jasno![]()
Rade na 12V, na 7V se VRM pregrejava (ide preko 95) tokom kopanja. Za igranje moze mozda i 7V, ali mrzi me da se zavlacim pod sto i stalno menjam adapter. Ne cuje se preterano ni na 12.Sta oces ti sad imas dve pasivne zveri :p (ne veruje da se cuju AC Extreme hladnjaci na 7v)
Nije valjda da si resio da se ispruzis za 260?Di su 250X i 265 ? To mi je promaklo
A kod nas jos uvek nema ni 260 !@$@#$%@!! Ima li neko info kada ce i da li ce ?
http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/R7_265_Dual-X/Di su 250X i 265 ? To mi je promaklo
A kod nas jos uvek nema ni 260 !@$@#$%@!! Ima li neko info kada ce i da li ce ?
Amin. Sve cekam neku pasivnu nevidiju pristojnih performansi pa da izbacim ove budzevine od 290. Drajveri su opaki krshOno sto je cudno je to da nVidia ne koristi priliku da malo spusti cene i pokupi sve one koji bi kupili kartu radi igranja. Umesto toga oni su u fazonu "ne ne ne, nasa 650Ti je od zlata i mora da kosta 16000 dolara". Ne zna se ko je gori u celoj ovoj prici.
E vala baš, došlo zadnje vreme.Al zato ima rudara i bezobraznih i lenjih prodavaca/dobavljaca. Domace trziste nikad gore nije bilo.
Taj rad!samo sam slike gledao :S
Pa jednostavno dragi moj Wotsone; dokle god koristis jedan operativni sistem (win) i jednu karticu na jednom monitoru - sve radi ko iz topa. Problemi pocinju da se manifestuju cim bilo sta od prethodno navedenog pocnes da menjas.@Darko Ja ne znam sta se to desava ali ja nikad u zivotu nisam imao problema sa drajverima za graficku, bilo da je u pitanju AMD(Tada Ati) ili Nvidia, uvek je sve radilo kako treba i nikad ni najmanji problem. A opet vidim da se drugi ljudi cesto zale, u cemu je fora, nije mi jasno...