Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ne znam za tebe ali meni je taj period bio toliko bez veze (da ne kazem nesto teze). Sve do 10. sep 2007 je bilo toliko nemoguce (bar za mene) da pratim XS pa sam krenuo da stavljam pojedine likove na ignore listu. Seti se samo koliko je AMD kacio PPT-ova (ne vidim sto to nije atrap), pa seti se cuvene slike onog lika sto drzi native quad core a u drugoj MCM, pa Barcelona benchies (odes na XS a neko okaci slike klupa u Barceloni), pa up to 40%, pa nesrecni Phenom i 30000 poena u Mark-u, pa pojavila se slika Phenom logo-a na Massinoj kacigi (phenom ce biti predstavljen na trci) ...... Taj 10.9.2007 sam docekao u tvom zavicaju, otisao sam do prvog internet caffe-a pre svih zivih, pogledao sajtove za 30 min (1e kupon) i razocarao se.Nesecam se da je AMD predstavljao atrape .... Da je kasnio sa Phenom I to je fakat ali nikada nije predstavljena CPU atrape.
Bas iz iskustva sa Phenom I i neocekujem od ovog GF100 mnogo.
Kasnjenje je proizvod poteskoca .... poteskoce teraju proizvodjaca da izbaci sto pre nedovrseni proizvod na trziste. Najvecu stetu tu nosi onaj koji pazari isto...
A mnogi se pale i primaju na diagrame .....
Ne znam za tebe, ja mislim da GF100 nece doziveti sudbinu Phenoma I. Ovaj jadnik kada se pojavio radio je na max 2.3 GHz (a trebalo je na vise) i bio je sporiji od najsporijeg Inelovog quada (Q6600?). Da li verujes da ce GF100 ili kako ga vec zovu biti sporiji od recimo 5850 iako sve lici na AMD iz 2007?
Poslednja izmena: