Chabex
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.04.2009.
- Poruka
- 653
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 980 4GHz NB2600 - Thermalright HR2 Macho
Motherboard:
ASUS M5A97 Pro
RAM:
GSkill Ripjaws GBRL 2x4GB 1600 CL9@CL8
VGA & cooler:
Sapphire 380X Nitro
Display:
Samsung S2350/Panasonic plazma 42S30
HDD:
Samsung F3 1TB, WD Green 1TB, Seagate 250GB
Sound:
Audigy 2 / Musical Fidelity A1 / B&W DM602
Case:
CM 590
PSU:
OCZ ModXstream 600W
Optical drives:
Pioneer 215DBK
Mice & keyboard:
A4tech X-7 ,a tastatura najjeftinija za lupanje kad se iznerviram ;o))
Internet:
ADSL
OS & Browser:
win7 64
Other:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
@Steamroller - ajd ovako: pre nego što sam i komentarisao APU bacio sam pogled na vaš test i pogledao Crysis 3 rezove na medium podešavanjima u 1920x1080 i vidim Average FPS 16,5 (18 sa OC)! To je nedovoljno za igranje naravno, ali ovo i nije namenjeno zapravo za pravo igranje nego za za*ebanciju. U 720p je situacija bolja ali ko ima 720p monitor nije mi jasno? Drugo min fps je smešan čak i tada tako da je to opet za*ebancija a ne igranje . Neće oni nikad ni napraviti nešto iole prihvatljivo za normalno igranje jer ko bi im onda kupovao low i midrange grafičke? . I vidim preporučuje se kupovina 2133MHz memorije..jeste ima sigurno malo pomaka ali 2-3 FPS-a neće promeniti ništa, a i glupo je dati više para od ionako dosta skupe obične 1600MHz memorije za sistem koji bi trebao da bude budžet all in one rešenje.
To je neko moje mišljenje, ne sumnjam da ima zadovoljnih korisnika APU-a, ali nije to to (još uvek) previše oni to na kašičicu daju, tako mi se čini, eto. Možda sam i previše razočaran štu su pukli na CPU sceni pa je previše dosadno što nema više borbe u high segmentu.
(kad sam kupovao Phenom 2 i ploču Asus M5A97 Pro mislio sam tada da ću moći do sada da kupim neki odličan CPU samo (koji ne troši previše), ali ništa od toga, verovatno ću menjati sve da to bude pravi apgrejd )
To je neko moje mišljenje, ne sumnjam da ima zadovoljnih korisnika APU-a, ali nije to to (još uvek) previše oni to na kašičicu daju, tako mi se čini, eto. Možda sam i previše razočaran štu su pukli na CPU sceni pa je previše dosadno što nema više borbe u high segmentu.
(kad sam kupovao Phenom 2 i ploču Asus M5A97 Pro mislio sam tada da ću moći do sada da kupim neki odličan CPU samo (koji ne troši previše), ali ništa od toga, verovatno ću menjati sve da to bude pravi apgrejd )
Poslednja izmena: