• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nove Transcend High Endurance memorijske kartice

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija Transcend je predstavila nove microSDHC/SDXC memorijske kartice, koje su ciljno dizajnirane za upotrebu u kamerama za automobile, kao i za bezbednosne kamere. Nova linija izdržljivih kartica je namenjena intenzivnim i neprestanim upisima. Nove microSDHC/SDXC memorijske kartice ne samo što su deklarisane na 12,000 sati upisa i snimanja, već su podvrgnute i rigoroznim testovima elementarnih uticaja. Transcendove High Endurance microSDHC/SDXC memorijske kartice su otporne na visoke temperature, vodu i statički elektricitet, što ih čini najboljim izborom za rad u otežanim i zahtevnim uslovima.

High Endurance microSDHC/SDXC kartice su proizvedene sa MLC čipovima visokog kvaliteta i optimizovanim firmwerom, te nude veći izdržljivost i stabilnost u cilju ispunjavanja zahteva za neprestanim upisivanjem kod kamera za video nadzor, snimanje vožnje, IP kamera, itd. Na primer, Transcendova High Endurance microSD kartica od 64GB može da podrži 12,000 sati Full HD video zapisa, sa čime će biti zabeležen svaki momenat koji može biti bitan.


Opširnije...
 
Vrh