• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Noctua predstavlja 60mm 5V ventilatore

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Nakon predstavljanja prvog 5V 40mm ventilatora pre 18 meseci, Noctua sada predstavlja 5V verziju NF-A6x25 60mm ventilatora. Dok NF-A6x25 radi na fiksnih 3000 obrtaja, NF-A6x25 PWM podržava preciznu kontrolu brzine. Oba modela su opremljena Noctua AAO AAO (Advanced Acoustic Optimisation) paketom tehnologija i savremenim aerodinamičnim dizajnom, nazvanim “Flow Acceleration Channels”, koji donosi značajna poboljšanja u odnosu protoka vazduha i buke, za razliku od konvencinalnih lopatica uniformnog oblika. Noctua će u budućnosti nastaviti da proširuje svoj asortiman sa 5V modelima zbog rastuće potražnje industrijskih partnera i DIY mušterija (“sam svoj majstor”).

“Primena 5V modela postaje sve rasprostranjenija, pa nije ni čudo da vidimo rastuću potražnju modela koji radi na 5V”, objašnjava Mag. Roland Mossing direktor Noctue. “Na primer, naš NF-A4x10 5V se sad koristi u raznim kućnim aparatima, kao i u mrežnim i NAS uređajima, i HDD fiokama. Ovi modeli su postali veoma popularni među DIY mušterijama koji koriste računare malih formata, kao što je na primer Raspberry Pi. Imali smo dosta veliku potražnju pa smo zato i počeli da proširujemo 5V ponudu sa novim NF-A6x25 5V i 5V PWM modelima.”


Opširnije...
 
Vrh