High Stakes je bio najbolji nfs sa pandurima. To što ljudi nisu znali da teraju kola (zbog jakih oštećenja), nije zaživeo ako treba.Hot Hursuit je izasao 1998 godine i bio je fantastican u svakom pogledu,posle njega se pojavio ocajni High Stakes a nakon toga odlicni Porshe Unleashed,ne mogu bas da kazem da su nastojeci naslovi bili krs,ali ipak nisu u potpunosti ispunjavale kriterijume (nas) velikih fanova NFSa
Ta mapa koju su vozila ova dvojica likova je redizajnirana mapa iz Hot Pursuit 2,secam se jako dobro,pogotovo onog prosecenog drveta na sred puta (sekvoje?)
@studiovpc Pro Street imao ok kontrole??? pa svaki auto se ponasao kao da vozis MAC kamion fizika je bila ocajna....SHIFT je bio do sada najbolji sto se tice fizike i kontrola.
Ako ćemo tako nijedan nfs ne valja sem poršea (koji je debelo plaćen marketing).^ ja mislim da se jedino tebi svideo taj High Stakes,meni je on iskreno najgluplji od svih delova.
Handling automobila. Tacka.Neko je u nekoj prilici rekao da je Porsche Unleashed extra igra i to se konstantno provlaci po forumima a ja zaista ne znam koji je aspekt te igre dobar osim shto ima Porsche u imenu? Shta je tu toliko spektakularno i bolje od ostalih?
Citajuci forume sam onda na kraju uzeo i opet instalirao igru, provezao pola prvog kruga i uninstall... Trash nikad veci, a konstantno se od strane *odredjenih* ljudi, nikako svih, spominje da je to vrh NFS...
Pa ako neko moze da me rasvetli zashto je on bio/jeste toliko dobar?
Probao, super je na osnovu ovo malo utisaka.Na osnovu trailera ima atmosferu kao one sa kraja devedesetih, ili pocetka ove decenije. Meni je to plus.