djdardenovic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.04.2014.
- Poruka
- 10
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,
Hteo bih da napravim sledeću kombinaciju.
1. Corsair Carbide Air 540 kućište
2. Cooler master Nepton 280 L hlađenje
3. 4 x Noctua NF-A14 PWM za Push Pull kombinaciju
Plan je da se radijator stavi na krov kucista i da se namesti da ventilatori izbacuju vazduh napolje.
Ono sto me muči je sledeće:
1. Da li će ovo moći da stane (Ja sam gledao na sajtovima proizvođača i čini mi se da će moći)?
2. Gde kod nas mogu da se kupe ovi Noctua ventilatori?
3. Ako ne mogu da se nađu ovi Noctua ventilatori, da li neko može da mi preporuči neke druge ventilatore od 140 mm sličnih osobina?
4. Kako da vežem 4 ventilatora na jedan priključak na ploči, da li postoji neki 1 na 4 razdelnik ili nešto slično. Imao sam neku suludu ideju da na ploču stavim jedan Y razdelnik pa na izlaze još po jedan, pa onda ventilatore, da li bi ovo radilo?
Hvala mnogo na odgovorima
Hteo bih da napravim sledeću kombinaciju.
1. Corsair Carbide Air 540 kućište
2. Cooler master Nepton 280 L hlađenje
3. 4 x Noctua NF-A14 PWM za Push Pull kombinaciju
Plan je da se radijator stavi na krov kucista i da se namesti da ventilatori izbacuju vazduh napolje.
Ono sto me muči je sledeće:
1. Da li će ovo moći da stane (Ja sam gledao na sajtovima proizvođača i čini mi se da će moći)?
2. Gde kod nas mogu da se kupe ovi Noctua ventilatori?
3. Ako ne mogu da se nađu ovi Noctua ventilatori, da li neko može da mi preporuči neke druge ventilatore od 140 mm sličnih osobina?
4. Kako da vežem 4 ventilatora na jedan priključak na ploči, da li postoji neki 1 na 4 razdelnik ili nešto slično. Imao sam neku suludu ideju da na ploču stavim jedan Y razdelnik pa na izlaze još po jedan, pa onda ventilatore, da li bi ovo radilo?
Hvala mnogo na odgovorima