TechHouse
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 22.09.2016.
- Poruka
- 291
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Zdravo svima! Drugu sam sad instalirao sistem, sve je dobro proslo, instalirao programe. U racunaru su bila 2 hdd-a. Moj, da prebacim podatke i njegov na koji sam instalirao sistem. Nakon sto sam moj hdd izbacio, pokusao da ukljucim pc, prikazalo mi je da moram da ubacim boot uredjaj. Ne kapiram sta je, hdd pokazuje da je 687 GB slobodno, nakon sto sam instalirao sistem i prebacio podatke. Pretpostavljam da je nesto do BIOS-a.
i7 6700
Gigabyte B150M D2V DDR4
8GB RAM
1TB Seagate Barracuda
Kad vratim moj hdd, butuje normalno, i u toku buta mi izbaci da biram izmedju 2 volume(to prije nije bilo). Volume 4 i volume 6. Volume 6 otvorim i ulazi u sistem koji sam instalirao drugu. U my pc prikazuje:
C je drugov hdd, D i E su particije mog hdd-a. Prikazuje da je C butabilni disk.
Ne znam gdje sam pogrijesio.
Pomazite.
Unaprijed hvala!
i7 6700
Gigabyte B150M D2V DDR4
8GB RAM
1TB Seagate Barracuda
Kad vratim moj hdd, butuje normalno, i u toku buta mi izbaci da biram izmedju 2 volume(to prije nije bilo). Volume 4 i volume 6. Volume 6 otvorim i ulazi u sistem koji sam instalirao drugu. U my pc prikazuje:
C je drugov hdd, D i E su particije mog hdd-a. Prikazuje da je C butabilni disk.
Ne znam gdje sam pogrijesio.
Pomazite.
Unaprijed hvala!