rAMA
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 412
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Uhuhuh, ne :p@mINUS
I opet nije bilo suta za pobedu, Stojakovic nestaje u poslednjoj cetvrtini kaze nepisano pravilo!
Po meni najbolji Stojakovićev meč:
22 Peđina poena u poslednjih 6 minuta regularnog dela i produžetcima u praktično odlučujućoj plejof utakmici u seriji (od 29 na celom meču), neverovatan preokret u 4/4. Šteta što na snimku nema kompletnih produžetaka i nekih slobodnih bacanaj iz regularnog dela. Doduše taj meč su nažalost izgubili, ali pre svega zbog toga što *****ski nije odsviran faul upravo nad Stojakovićem u poslednjim sekundama produžetaka.
Zbog ove utakmice sam zakasnio na kontrolni iz fizike (utakmica se završila posle 7 po našem vremenu...) i kao posledica toga sam na narednom času dobio keca iz kontrolnog, zato što sam falio samo na tom času tog dana, keca iz domaćeg kojeg naravno nisam napisao, keca iz odgovaranja i keca iz sveske. Ostao sam upamćen kao poker kečeva iz jednog pedmeta u jednom danu. Krvario sam do kraja godine zbog tog dana
Što se tiče onog šuta protiv LAL 2002, on je tu seriju igrao povređen/van ritma, neke utakmice je i propustio te sezone u plejofu, zato se i desio taj promašaj.
Poslednja izmena: