ATELUV
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.07.2010.
- Poruka
- 185
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
B55 @3.9Ghz + ThermalRight xwb01
Motherboard:
Msi 870a-g54
RAM:
Elixir 2x2 7-8-7-24 @1600mhz 1.6v
VGA & cooler:
Gainward GTX 260
Display:
LG 42" Lk430
HDD:
samsung 1tb F3
Case:
CODEGEN BRIZA black (modded)+AquaGate Max (mod)
PSU:
CORSAIR TX 650w
Optical drives:
PIONEER 111D
OS & Browser:
WIN 7 +WIN XP
Da, da prava rec je drvenost... najvise se vidi pri ulazu gde se krece iskljucivo pravolinijski i ulazi u dva igraca gde nikako ne moze da izadje kao pobednik...ali vidi se da ima atletskih sposobnosti za dobar ulaz i kontru, kada bi ga naucili da malo vise koristi glavu kad krene na ulaz bilo bi super.Sto se suta tice vidi se da nema prirodno meku ruku vec utreniran sut koji ako ne trenira dovoljno intezivno brzo opada.Gledao sam ih u kg, pogadja svaki drugi sut kada je sam sto nije odlika trojkasa, za razliku od Bertansa.Odbrana je odlicna naravno jos malo mozga da koristi i zaobidje nepotrebne faulove.Ima on itekako potencijala, ta njegova "drvenost" (ne znam kako bolje da opišem ) i jeste posledica toga što je kasno počeo da trenira. Jednostavno neke stvari se ne uče preko no‡i, posebno ako si bek šuter. Centar može da nauči tri kretnje, ali ovde treba više rada.
Ali po meni ima reprezentativan potencijal, pre svega dobar šut i jak ulaz, mada sve to treba da kanalie malo bolje.
Razlog toga što svi lošije igraju ove godine (osim Kecmana, ali to je zahvaljuju‡i njegovoj neverovatnoj košarkaškoj inteligenciji), je taj što nemamo pravog pleja. Onaj Lo nije bio tip igrača koji nam treba, a sad dok čekamo ovog novog, ni nemamo klasičnog pleja.
Inače meni je najviše žao Œakarevi‡a, ja od Vese Petrovi‡a nisam video požrtvovanijeg i borbenijeg igrača, ali u napadu se boji i da primi loptu, a ne nešto više.
Cakarnvic all round igrac ali nista nije pokazao...mislim zahvaljujuci treneru koji ne zna da ga podrzi ali opet nije i da mu nije dao minutazu.... mozda da ga ne izvodi iz igre kad promasi, da se na taj nacin oslobodi u igri jer bas deluje stegnuto.
Lou-klasican rezervni play koji sluzi da odmori glavnog play-a i bukvalno nista vise od toga.Realno zato su ga Ameri i placali
Sent from my ALCATEL one touch 990 using Tapatalk