Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ako nekom nije jasno zašto smo 2 godine prvaci, 3 godine za redom u finalu lige neka pogleda ovu tekmu.
Smešno je da IND ne zna da kazni očajan šut MIA spolja.
Na kraju im baš to dođe glave, prvo Bosh pogodi posle 20 promašaja za redom, pa čika Rej Rej, posle 5, 6 promašenih za redom. To je odlika vrhunskih igrača, da pogode kad je pritisak najveći!
BTW ovo na kraju je mogao biti ladno faul, cudi me da nisu svirali.
Sve u svemu sjajna tekma, prava playoff borba.
Wade je pokidao večeras, najbolja tekma ove sezone.
Šteta što su u***ali igru na početku sa faulovima.
Prvo sam istrolovao Marlija, ali nisam pogledao tekmu, sad gledam ovaj skraceni snimak... Ono na kraju je chist faul, nema shta ruke igracha da traze na telu drugog igracha, pogotovo ako je ovaj prvi u skoku za shut. Ovo je klasichan faul da ne moze klasichnije da bude...
Ma bre jel video neko kako su se mario i Lebron pokacili mario krenuo na lebroba , ruzno je nekako da se vidi da igraci iste ekipe se pokace kao na ulici ..
Ma bre to je ništa, nije to prvi put. Uvek se onj koskaju tako.
Ovako u privatnom životu su ortaci, bleje često zajedno.
Lebron mu kenja s razlogom, toliko je gluposti napravio za 2min da je to bio haos!
^ Prestao je on da juri statistike jos pre god dana sigurno ... uvideo je da ne moze da stigne, i to se primetilo u njegovoj igri.
Malo mi ga je cak sad i zao, mator je.
I meni ga je žao, trebao je lepo da se povuče pre dve godine ili godinu i da stavi tačku na fenomenalnu karijeru. Očigledno je da ne može telo više da izdrži.
Hahaha, koje mucenje?
Pao je ugovor na 40 miliona, sad moze da se vucara kod doktora i da ga realno bole za ovakve raspale Lakerse! Od najpoznatijeg tima u NBA, mozda i u svetu postali su bruka i sramota!
Mislim da on odavno ne broji koliko ima poena i sl... Niti on juri Jordana ili koga vec... Kobe je jedan od onih igracha za koje jednostavno kazes da su jedan jedini takav, tj lik je 100% brend, nije nichija kopija.
Ja mislim da njega zanima jedino nadmetanje , a onda i titula Vratice se, ne brinem ja za njega, ta povreda nije toliko ozbiljna, ali mora da se miruje opet