Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Džaba se mi žalimo, lopova ima i u svijetu a ne samo kod nas
Iskreno, njegovi review-i mi nikada nisu pretjerano godili (zbog načina na koji ih je radio) ali su manje više bili na mjestu po informacijama koje čovjek dobije...
Žao mi je što se ovako nešto desilo ali mi je i drago što je uradio jedan ovakav revolt jer će sigurno imati rezultat (ne znam koliko će on sam imati koristi od toga ali će ovi što su ga zeznuli itekako osjetiti)!
Kod njega mi se svidja sto ima neverovatan flow dok pricha, pazi ti to, sve u komadu. Same recenzije su ok, nisu najbolje, nisu najgore, ali je covek dugo u poslu i vidi se da se cima, zato mi krivo
A jbg, *****luk. Ne kaze se dzabe batina je iz raja izasla, jer lopuze poput ovih ******a definitino zasluzuju 3 meseca u koritu da razmisle o postupcima. Nadam se da ce Elric dobiti legelnu borbu.