A svaka cast sleeved led kit ja ih trazim i ne mogu da ih nadjem,moze li na pm da mi napises dje si ih nabavio i koliko su te izasleKonačno stigle i NZXT led diode. Za vikend ih montiram.
Svaka mu cast ,ja sam nasao neke online prodavnice nego ne znam jesu li sigurni pa bi ja reko tetki da mi to naruci, Ona je jedan paket narucila prosle nedelje preko mdpc prvi joj je stigao za 4 dana ,dok drugi ovaj evo sedam dana ne dolazi zvao je ja pitao ona kaze da joj nije stizao paket pa bi ja preko nje i ove led diode narucio i ona bi to sve autobusom poslala do strica u Beograd pa bi striko poslo mene ovamo u PgIzašle me nula eura, pošto niti jedan online shop u Evropi ne šalje za Srbiju ili ako šalju, samo poštarina je oko 60e. Zet, koji živi u Austriji regulisao istog trena i juče doneli u NS, kad su čuli da mi treba.
Inače, na zadnjem panelu ima on/off i tri stepena jačine osvetljenja, bruka.
Ne, to moram da rešim boljim kontrolerom ili drugim ventilatorima.Kako ga trpi fan controler? Jel ga spušta ispod 1200?
Odlicno onda!Asus Fan brine o njima, ili se ne vrte ili su na minimum. Kako sam ubacio Frio, promaja u stanu.
Jbg, sigurno se ne bi sirilo kao sada. Ne znam koliko ti se sta dopada i kako je ostalo osvetljenje. Gore se i ne vidi toliko, mozda da ga ipak ostavis ovako kako jeste ?Zamenio sam bele led diode na onom tvom 20cm ventu u plave i sad bih da ga farbam u crno, ali se onda ne bi svetlo tako lepo širilo kao sad...hm...
E kad ofarbam mog,videces sta propustasMa da, ostaje, lepo sija.
Lepo,lepo...Uh i ja bi uzeo isti ssd samo od 64gb..kad ce te akcije od telekoma vise XDSutra idem po SSD Samsung 830, 128Gb.