10000farba se powder coating (u komori, prahom koji se zagreva, topi i spaja sa metalom). boja je satin black firme Tiger Coatings, a 20kg praha kosta 10000 dinara (ne moze na manje pakovanje)
Nije ni tako skup Lian koliko dobro izgleda, samo mi se chini da niije bash jako prostran10000 uzima caletova firma, ne ja
to je 20kg mogu ofarbati kamion, koristice oni to za nesto (valjda)
za sada me kosta 7800 kuciste + 450 din plexi + 250 doublesided tape
veci je (u duzini) od CM690Nije ni tako skup Lian koliko dobro izgleda, samo mi se chini da niije bash jako prostran
Eto kako slika moze da prevari, u svakom sluchaju kejs je lep i fabrichki, a kad ti zavrshish sa njim siguran sam da ce da izgleda josh boljeveci je (u duzini) od CM690
Od kada ti volish neshto shto nosi ime Lian Li pokazi illidanu sliku shto meni uvek pokazesh kada spomenem Lian LiSjajno,stvarno profi isecene rupe,btw mogao si te rupe ,ako se ne varam,da iseces ubodnom,naravno sa posebnim secivom za metal.
Stvarno zeljno iscekujem dalji progres,posto znam da cjes ti to odraditi bolesno pedantno
Nije to to,drugo je kada sebi modujesh i kada se odushevljash svaki put kada ga pogledash nego kada modujesh nekome i ode i nikad ga vishe ne vidish@Illidan, ti bi trebalo da razmislis o modovanju kucista za pare...