Hej pa to je za srecju !!!
Slazem se!Veri, veri najs! Trebao si još malo close-up slika da napraviš, završetaka kod konektora i tako... I šteta što se bukvalno vidi samo taj 24pin, treba ti neko bolje kućište gde nema da se uštekaju kablovi tamo gore, sad ih ne treba sakrivati, treba da se vide ovako lepi
Што значи да једино могу да их поручим... па да чекам неких 3-6месеци док стигну... која је ово земља, мајко моја...hvala
kupljeni su na mdpc-x.com tj u Nemackoj. nema toga u Srbiji
ponovo sam ga farbao, prvo sa nitro razredjivacem skinuo staru farbu, osmirglao, oprao, osusio i ofarbao kvalitenom farbomTek sad videh da si ofarbao i hladnjak za plochu! Extra je ispalo!
Ne mogu da se setim da li si i grafichku hteo da sredjujesh. Da je crn PCB bilo bi savrsheno!
pojacaj brightnessIlidane, ja mogu samo da ti pohvalim farbanje cipset hladnjaka, ispalo je stvarno dobro, zato sto je to jedino sto ja mogu da vidim, na dva monitora sam gledao ove slike i ne mogu nista da vidim jer je sve crno!
Verovatno mnogo dobro izgleda u prirodi, ali ovako se nista ne vidi.
I gde dolaze crni ljudiza one koji ne znaju zasto Domino... excluzivni klub na Menhetnu cija je cela unutrasnjost crna
ja bih pre uzeo ovuОва плочи би баш добро легла у твоје кућиште и уопште, стајлинг.
http://www.evga.com/PRODUCTS/IMAGES/GALLERY/141-BL-E757-TR_LG_5.jpg