braskejovan
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.12.2020.
- Poruka
- 54
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
kazi tvoj maksimum budzet za napajanje pa da vidimo moze li nesto bolje od toga jer to napajanje nema nikakvih 750 w to sto pise je samo fantazija. Tebi za tvoju konfu pase neko brend napajanje 450 do 500w .Pozdrav svima, ima li neko iskustva sa ovim napajanjem?
Da li bi bilo dovoljno za
Intel I5 4570 3.2ghz
RX 470 4gb ddr5
8gb ram
kazi tvoj maksimum budzet za napajanje pa da vidimo moze li nesto bolje od toga jer to napajanje nema nikakvih 750 w to sto pise je samo fantazija. Tebi za tvoju konfu pase neko brend napajanje 450 do 500w .
Pa cisto da vidim dal sam pogresio...
Čemu svrha teme ako si već uzeo?
Nema svrhe pitati da li je dobro kad si ga već uzeo...
Nisi čak ni odgovorio na naše komentare niti si poslušao savet...
I da, nije dobro napajanje, loše je.
Pogrešio si jer nisi poslušao naš savet i nisi nam dao odgovor. Da si nas poslušao ne bi uzeo pogrešno (loše) napajanje.Pa cisto da vidim dal sam pogresio
Cena mi je bila ok pa sam ga zato uzeo
A zbog cega je lose?
Ako je lose onda mi preostaje da se ubijem...
3000 dinara, novo je, od poznatog prodavca sa KP (2500 ocena)Pogrešio si jer nisi poslušao naš savet i nisi nam dao odgovor. Da si nas poslušao ne bi uzeo pogrešno (loše) napajanje.
Pa loše, jednostavno je loše... Koliko si platio taj LC?
Predloženi MWE V2 od 500W je puno bolji izbor.
CM MWE V2 je Tier B napajanje a taj LC ko zna... Uveri se i sam:
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
3000din3000 dinara, novo je, od poznatog prodavca sa KP (2500 ocena)
Brand masina Lenovo Think centre m93pBiće dobro, ali koji je ostatak konfiguracije?
Malo je čudnjikav ventilator na tom napajanju...
3000din
Ček, koji je to model tačno?
3500 je inace, nego sam ja dao 3000 i hard disk tako smo se dogovorili, izvinjavam se na grešci, LC5550 V2.23000din
Ček, koji je to model tačno?
Vec sam bio uzeo taj adapter pre par danaZar ti ne juriš onaj adapter 24 na 14 pina?
3.000 lc power 550 W novo...
Da to je to, jel sam se zeznuo?
Nije potpuno novo, dopisivali smo se preko Vibera u vezi napajanja kaze da je jako jako malo korisceno i ja reko aj poverovacu deluje mi realno zbog ocena na KPVidećemo. Važno je da nisi uzeo falcon, ovo ti je bolje. Jeste da nije novo, ali reči prodavca deluju umirujuće.
Koji si hard disk dao u zamenu?
Nece oni tebe da sprdaju ali nemoj sutra kada ti bude nesto izgorelo u kucistu da dodjes da trazis savet, dobio si korisnih saveta i vise nego dovoljno ali bolje da si reko imam 5000 dinara ali ja ne bih da potrosim svih 5000 dinara na napajanje nego zelim da mi ostane koji dinar. Mislim da bi to bilo vise fer. Pa bi bar ljudi znali sta da ti predloze. Ovako samo si sada navuko mrznju i na sledece pitanje ti nece niko dati odgovaor ne zato sto neznaju nego zato sto nece da gube svoje vreme na ljude koji ne zele da poslusaju starije i iskusnije.Ma aj sprdajte me jos malo pls