serpent
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.04.2009.
- Poruka
- 334
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 920
Motherboard:
Gigabyte GA-EX58-UD3R
RAM:
2x2GB Patriot Viper DDR3 1600MHz CL7
VGA & cooler:
Club 3D Ati 4850 512MB + Accelerro S1 R2
Display:
Samsung T220
HDD:
1TB Seagate baracuda
Sound:
OnBoard
Case:
Chieftec BIIIG
PSU:
TT 850W
Optical drives:
Pioneer
Mice & keyboard:
Logi MX518 + Logi krsh KB
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7
Imam nesto u glavi da zamenim ovaj moj setup za recimo I920 + Plocu + DDR3 a nakon toga bih mozda i grafu, ili da uzmem recimo q9550 i da zamenim grafu za 5850. Sta vi mislite da je bolja i isplatljivija varijanta? Tj da li je velika razlika u performansama izmedju q9950 VS i920 ako su ostale komponente priblizno iste, posto je velika razlika u kesu.
Bash se dvoumim. U svakom slucaju procesor bi morao da ide, a eventualno i ostatak setup-a, mada ploca mi je super i memorija pa mi je zao da menjam sve za neke losijeg kvaliteta da bih samo promenio platformu, a da ne puknem brdo para.
Bash se dvoumim. U svakom slucaju procesor bi morao da ide, a eventualno i ostatak setup-a, mada ploca mi je super i memorija pa mi je zao da menjam sve za neke losijeg kvaliteta da bih samo promenio platformu, a da ne puknem brdo para.
Poslednja izmena:
, tj procesor, nije primerak kome sam se nadao pa bih uzeo nesto drugo. Grafiku bih menjao dok ova moja jos ima neku cenu 

Kao znas generalno treba da idu iznad 3.5GHz, takva prica je bila i sa mojim Q9450... Kad sam ga kupovao.. "znas brate, ide na 3.4GHz, ide on i na 3.6 a verovatno bi isao i na 3.8GHz sa boljim hladjejem.." Znas kako kad je stigao kod mene? Ide na 3.5GHz al na 1.4V.