Šteta što je u "kutiji".uuu mnogo si dobro odradio ovaj HDD![]()
Ne, stvarno jako dobro ordađen hard, baš me zanima kako si tačno radio. Nadam se da će kraju biti dostupan neki kompletni worklog.

Hard je oblozen sa strane i dole trakom i gornja ploca je ufarbana Bumper sprejom u 2 sloja i nalepljena bela 30 nalepnica
Himuro je dobio mdpc srafchitje i to je to 
Kant trakom 
It figures. Vidim ja sa strane ona siva nalepnica stoji na disku, pa mi nije bilo jasno da je disk bio obložen samo dok je bio farban.Oblozen je bio samo dok je bio farbanKant trakom
![]()

Pa neznam tacno jer nemam u sobi termometar ali kod mene je onako bas toplo,greju kao ludi, sedim u trenerci i majici kratkih rukavaKolika je tebi ambijentalna temperatura?
Verovatno bi postigao bolje rezultate da su odvojeni ali pitanje koliko bi i dali bi uopste bilo bolje nego bez Himuro-a, sve u svemu nisu to neka velika odstupanja u temperaturama a na tisini se znatno dobije kao i sa estetske strane 
Da, meni su to jedne od najsladjih stvari, kada nesto postoji i ne vidi se a ti znas da je to tamoE a što se tiče tvog perfekcionizma da središ totalno hard i posle ga zakopaš u himuro, tu stvarno nemam reči.
Nekad mi samo to predstavlja vece zadovoljstvo od stvari koje se vide na prvi pogled, tako kompjuter dobija dusu 
NaravnoKad radiš već sve tako do poslednjeg detalja, onda ne žuri i uradi sve kako si zamislio, a mi što izgrickasmo sve nokte u iščekivanju novih slika... nas ko šiša...
Dok ne dodjem do one tacke da mogu da kazem "E to je to, na nivou je koji sam zeleo" dotle necu stati, ma da sam veoma veoma blizu te tacke, tacnije i izgovorio sam to ali mora da prodje jos koji dan da vidim jel sam 100% u pravu 

A taj corsov mozak ostavi za posle...
Nisam ga detaljno testirao i radio neke benchmarke ali ovako u radu nemam ni jednu zamerku, pici ko lud