Šteta što je u "kutiji". Ne, stvarno jako dobro ordađen hard, baš me zanima kako si tačno radio. Nadam se da će kraju biti dostupan neki kompletni worklog.uuu mnogo si dobro odradio ovaj HDD
It figures. Vidim ja sa strane ona siva nalepnica stoji na disku, pa mi nije bilo jasno da je disk bio obložen samo dok je bio farban.Oblozen je bio samo dok je bio farban Kant trakom
Pa neznam tacno jer nemam u sobi termometar ali kod mene je onako bas toplo,greju kao ludi, sedim u trenerci i majici kratkih rukavaKolika je tebi ambijentalna temperatura?
Da, meni su to jedne od najsladjih stvari, kada nesto postoji i ne vidi se a ti znas da je to tamo Nekad mi samo to predstavlja vece zadovoljstvo od stvari koje se vide na prvi pogled, tako kompjuter dobija dusuE a što se tiče tvog perfekcionizma da središ totalno hard i posle ga zakopaš u himuro, tu stvarno nemam reči.
Naravno Dok ne dodjem do one tacke da mogu da kazem "E to je to, na nivou je koji sam zeleo" dotle necu stati, ma da sam veoma veoma blizu te tacke, tacnije i izgovorio sam to ali mora da prodje jos koji dan da vidim jel sam 100% u pravuKad radiš već sve tako do poslednjeg detalja, onda ne žuri i uradi sve kako si zamislio, a mi što izgrickasmo sve nokte u iščekivanju novih slika... nas ko šiša...