Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Traka za diode ide na 12v, verovatno cu uzeti struju gore sa fan controlera koji se napaja preko molex-a a postoji mogucnost da cu napraviti i neku kutijicu iz koje bi islo napajanje za fornt panel i osvetljenje za case.
Stvarno lepo izgleda vanila... ali bas zbog toga sto je nova boja mislim da ce se dosta ljudi odluciti za nju... Ja bi se drzao stare ideje , bez obzira na to sto vanila bas dobro izgleda...
Pa stara ideja je vec isfurana malo i vidjena mnogo puta.. ali ok to ne znaci da nije dobro, a ova vanila je nova,niko je jos nije stavio i bas mi neda mira Uzecu je da probam, da je vidim uzivo pa ako odgovara, stavljam je!
Nisam nigde video ili mi je samo promaklo... Jel stranice nosiš na powder coat ili na obično farbanje? Koliko dugo sme da zjapi tako ispeskaren lim? Buduće da je to goli metal, kapiram da se rđa i korozija javljaju dosta brzo... I koliko ste se mučili oko sandblastovanja meša? Imam i ja malo meša, ne znam da li da se usudim da farbam i to. Ne znam šta je komplikovanije, peskarenje ili farbanje meša da lepo ispadne?
Stranice idu na powdercoat kao i meshevi Verujem da nije problem da stoji neko vreme go metal,posto mi sve stoji na toplom u sobi i nema dodira sa vlagom itd. Nisam primetio da je bilo nekih problema oko sand-ovanja mesheva ili bilo cega
Evo i radova na prozoru i slike radionice gde cu provoditi jos dosta vremena,sada i u buduce
Laser
CNC
Rezanje i upustanje prozora na Cnc-u
Plexi je upusten za 1,2mm, posto je sama stranica 1mm + sloj powdercoat-a unutra i spolja i + double sided tape i to ce na kraju da bude perfektno u ravni sa stranicom