Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pazi, prvo si krenuo sa 200e i za te pare S2/XS su najbolja opcija. Za 230/240e opet najbolja kupovina su XT ili 4X (napisao sam ti i sta mozes da ocekujes od svakog modela).
S3 ces tesko naci za 240e, racunaj 280e u dobrom stanju i ako ti pare nisu problem u toliko bolje, odlican fon, jak cipset, 720p super amoled sa modovima za promenu prikaza, dobice KLP, ima odlicnu kameru, audio cip kida.. ali je mnogo ruzan i sa jadnom plastikom, realno
Resio sam da odvojim jos para i da uzmem telefon koji cu da imam narednih godinu ipo-dve. Tako da izbor spada na XT ili S3.
Oprastam mu sto je ruzan
Znaci ne gubi se garancija sa root na S3?
Mozes da ga vratis na fabricko,odlican potez,bices miran sa njim par godina sigurno
Rekoh ja da je bolje ako mozes da se malo strpis,dodas jos koju kintu i uzmes nesto aktualenije s'cime ces biti miran
To bi bilo ko kad bi sad uzimao amx x2 5200+ a za vece parice mozes da uzmes aktuelniji proc sa "dosta" vise jezgara
Ma to sam i ja razmisljao ovih dana, bolje da dam jos malo para i uzmem neki noviji telefon
Root cu verovatno odraditi da bih pobrisao aplikacije koje su fabricki tu, a ne mogu se uninstall (ako ih ima naravno), a kasnije mozda i neki custom kernel
Bas tako, S3 ce biti dovoljno jak za sve jos 2 godine a i sta to toliko opterecuje 4 jezgra i jak gpu osim, po mom misljenju za telefon nebuloznih, hd igrica. Ok, svako koristi ono sta hoce ali realno S3 ima da bude brz za vecinu aplikacija i za 2 godine a dobice KLP.
Taman dok ne izadje neki S6 Povecanje budzeta resava nedoumice, previse sam razbijao glavu o S2 koji je vec dosta izakan
Hvala svima na savetima, javljam se kad uzmem telefon, pa da napisem utiske
Kvalitet izrade, dizajn.. to ne treba komentarisati uopste u kolikoj je XT prednosti. Ali realno S3 je brzi i jaci ali treba paziti na padove jer gorilla staklo lako puca.
Ne mogu da kazem jer nisam probao XT Neke stvari su mi bolje kod XT (kamera, izgled telefona), a neke kod S3 (quad core, mogucnost menjanja baterije), pa sad kome se sta vise svidi. Vise me privlaci Samsung jer zelim promenu u odnosu na dosadasnji Timescape UI, dosadilo posle 2 god
Ipak je wolfson - wolfson. Ali na osnovu onoga sto sam probao potpisujem da pored tj iza Samsunga (sa wolfson cipovima najcesce, S2 npr ima yamahu i prosek je) Sony ima najbolji audio kvalitet. Neko ce reci da htc tu kida sa beats kida Samsung ali to nije istina, beats je ekvilajzer u kombinaciji sa ok cipom ali nista vise od toga. Mislim beats.. marketing sa najsire mase..
Znaci sa neke audiofilske strane wolfson je broj 1 a iza je Sony pa htc.. od Androida. Nokia i IP modeli su takodje odlicni na tom polju (ne sve nokie, 808 npr od poslednjih modela kida)
Ma ko slusa ozbiljan audio i sluske dobre ima bez root-a nema dobrog zvuka
Ja koristim viper4android fx i stvarno kida kako radi sa beats sluskama...
Ja sam kao sto sam rekao taj s3 mogao da uzmem(perfektno ocuvan) za 200 ojrica al sta cu kad ne volim nikako da imam sto svi "furaju"
ps. Taj dailer delay sam i ja primetio na s3 dok sam se igrao i bilo mi bas cudno(nije do androida vec do prokletog touch wizza )
Aj jos jedno pitanje, sta se desava sa ovim Sudden Death Syndrome na Galaxy S3?
Videh da je u pitanju neki falicni cip na maticnoj ploci koji se degradira, pa su to resili sa update-om 4.1.2 JB.
Jel to opste poznat problem sa S3 ili samo prenapumpana prica?
Fantom ti imas XT, jel gumiran zadnji deo telefona? Na Xperia Mini-u je zadnja maska gumirana i pocne da se ljudi jako brzo, i ne lici ni na sta onda :S