Sejk
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.09.2012.
- Poruka
- 478
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Pro 15" Retina mid 2012
CPU & cooler:
i5 4460 + LC-CC-120
Motherboard:
Asus B85M-G
RAM:
Hynix 4 x 4GB DDR3 1600MHz
VGA & cooler:
MSI RX 470 4GB 256bit Gaming X
Display:
Philips 243v 24" FHD IPS
HDD:
256GB SSD / 1TB HDD
Case:
MS Industrial FIGHTER 3 Window
PSU:
Cooler Master MWE 500 White
Mice & keyboard:
Logitech M590 & K380
OS & Browser:
Windows 10 x64 + Chrome
Pa sto se tice prepoznavanja kopija, imas bas genijalno uradjene kopije, ja za sebe mogu da kazem da se dosta razumem u telefone, i jednom prilikom sam naleteo na lika koji navodno na crno donosi s3-ke iz inostranstva i prodaje za 220e, telefon fizicki izgleda kao pravi, cak i softwerski, ali ga je odao razlicit raspored 3 srafa ispod poklopca baterije, plava umesto zelene ikonica za bateriju(na status baru) i jedna linija u meniju koja je inace tanja dosta na originalnom samsungovom touchwizu
eto, to je dokaz da su napravili pljunuti original ali ipak me nije zavrno
stock 4.1.2 na s2 radi lepo, bar koliko lepo moze da radi jer je touchwiz smrt, cak i na s4 laguje po nekad, imas na youtube uporedne klipove s2 sa stock romom i sa aosp romom
EDIT: zaboravio sam da kazem da je tu kopiju s3-ke kupio drug i koristi je, ali njemu sluzi samo za sms, poziv, fb, net...
eto, to je dokaz da su napravili pljunuti original ali ipak me nije zavrno
stock 4.1.2 na s2 radi lepo, bar koliko lepo moze da radi jer je touchwiz smrt, cak i na s4 laguje po nekad, imas na youtube uporedne klipove s2 sa stock romom i sa aosp romom
EDIT: zaboravio sam da kazem da je tu kopiju s3-ke kupio drug i koristi je, ali njemu sluzi samo za sms, poziv, fb, net...