Milanche92
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.11.2019.
- Poruka
- 994
- Rezultat reagovanja
- 686
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 3 3200G
Motherboard:
Asus Strix B450 F-Gaming
RAM:
Adata XPG D41 3000mhz
Display:
Samsung VA
PSU:
Corsair Hx1200i
Naravno,zasto bi mi guma kada skrecem levo udarala u TV od 200.000,a kad skrecem u desno u skupe porcelanske vaze sa Madagaskara...Ma da, a gume za auto nece da nose ako svaka nema svoju kutiju, naravno.
Platim 300 dinara jer tolko traze, a ocekujem uslugu koju reklamiraju. Niko ne trazi leb preko pogace. I kakve veze musterija ima sa njihovom logistikom? Ako to sve ne moze da se radi tako kako su zamislili, onda nek ne rade to ili nek promene opis usluge koju nude. Necu sad ja voditi njihove firme i kurire za dzabe?! Cemu uopste ti pokusaji da se problemi firme svale na potrosace?
edit: ako na sajtu firme (bilo koje) pise da ce kurir da mi nesto donese na vrata za 300 dinara, neko mozda i zamislja da je kupio roba, ali vlasnik firme prodaje kurirovo dupe za 300 dinara, a ne potrosac.
edit1: sad razmisljam, kako wolt i glovo mogu da rade sve i nose sve do vrata?! Postar isto vugli onu torbetinu, a dopunjava je celo pre podne. To su valjda sve nasi jeftini robovi, a da ovaj mora da parkira pa da pesaci malo, ju ju, za 300 dinara...strasno...
edit2:
/rant
Pise i na tarabi svasta a ono samo daska,to pise na reklami u uslovima poslovanja to nepostoji... Da li stvarno mislis da ce ti neko doneti 4 gume do vrata na cetvrtom spratu bez lifta? Hoces i da ti montira odmah da ne moras ni kod vulkanizera?
Logistika je takva kakva je,onaj iz Kalifornije to ne razume i ne mozemo da mu se zalimo ni ti ni ja... Ako se nekome pozalis uljudno ti pokaze rukom prema izlazu iz firme i to je to...
Dostavljac hrane vozi mali auto ili bicikl,moze da se parkira skoro svuda i da ti donese tvoje pilece belo sa rostilja jer ga nosi na jedan prst... Aj ti donesi 4 gume na biciklu i ponesi ih gore odjednom... Ljudi stvarno zamisljaju da si madjionicar...