Ms cyclops vZabunu izazivaju naši prodavci koji ventilatore nazivaju kulerima i hladnjacima. Lično nemam ništa protiv kako će ko šta zvati i nazivati; teme ionako nekad odu u drugom smeru.
@trafii? : napiši i koje kućište imaš, jer je važno zbog smeštanja tog/tih kulera.
Mislio sam na ventilator, hvalaMislis na ventilator?
Kuler je za CPU.
Ventilator za kućište Arctic P12 PWM PST, 12cm, 4 pin, black/black, ACFAN00120A
Garancija 2 godine. https://www.arctic.de/en/P12-PWM-PST/ACFAN00120A Pressure-optimised 120 mm Fan with PWM PST PerformanceFan: 120 mm, 200 - 1.800 RPM (Controlled by PWM)Air Flow: 56.3 CFM / 95.65 m³/h (@ 1.800 RPM)Noise Level: 0.3 Sone (@ 1.800 RPM)Static Pressure: 2.2 mm H2O (@ 1.800 RPM)...www.novicomp.rs
Sa Arctic P12 PWM PST nema greške. Drugaru sam strpao 5 komada u isto to kućište i prave odličnu promaju.Ms cyclops v
Hvala. Jedini problem je to sto mogu da povezem samo jedan ventilator na maticnu(ispravi me ako gresim)Sa Arctic P12 PWM PST nema greške. Drugaru sam strpao 5 komada u isto to kućište i prave odličnu promaju.
Da, postoji samo jedan SYS FAN konektor.Hvala. Jedini problem je to sto mogu da povezem samo jedan ventilator na maticnu(ispravi me ako gresim)
Upravo, kao što si dobio odgovor, možeš ih vezati jedan na drugi.Hvala. Jedini problem je to sto mogu da povezem samo jedan ventilator na maticnu(ispravi me ako gresim)
Eto, super!Ti ventilatori su mali potrošači (0,08 A troši svaki), a jedan header za ventilatore na matičnoj ploči daje 1 A.