Zasto bas cooler master?Planiram da kupim ovaj procesor.
INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151
Koji coller masterov hladnjak preporucujete i da bude tih...
Itekako nh u14s i nh d14 mogu da donesu veci clock u odnosu na 9cm ventilator.Prvo zato sto imaju vise heatpipe-ova,drugo zato sto je baza veca,veci je tower a samim tim i ventilator.A zasto uzimate te ogromne i bucne kulere gde je tesko ocistiti masinu ili gde je zvuk ventilatora jak.
Ja ne klokujem procesor preko 4.0GHz zato sto na 4.2GHz ne mogu da koristim Balanced fan profil, a razliku ne mogu da vidim naredne 3 god izmedju 4.0 i 4.2GHz. Da me neko tera na Air Cooler samo Noctua 9 modeli, nikako 12 i 14.
Iz prostog razloga sto oni ne mogu da ti donesu znacajno veci klok.
Skylake i7-6700K radi najbolje na 4.5GHz a za to je Noctua 9 dovoljna ili neki AIO na Balanced.
Skylake i7 6700K radi najbolje na 5ghzA zasto uzimate te ogromne i bucne kulere gde je tesko ocistiti masinu ili gde je zvuk ventilatora jak.
Ja ne klokujem procesor preko 4.0GHz zato sto na 4.2GHz ne mogu da koristim Balanced fan profil, a razliku ne mogu da vidim naredne 3 god izmedju 4.0 i 4.2GHz. Da me neko tera na Air Cooler samo Noctua 9 modeli, nikako 12 i 14.
Iz prostog razloga sto oni ne mogu da ti donesu znacajno veci klok.
Skylake i7-6700K radi najbolje na 4.5GHz a za to je Noctua 9 dovoljna ili neki AIO na Balanced.
Pise covek romane po forumu,sta mu tesko.Milose jesi ti pisac ? trazi preporuku a ne roman![]()
Hvala za novi potpis!Skylake i7 6700K radi najbolje na 5ghz
Hvala ti puno videcu jos kako sta.. sigurno ce biti lep kuler i potrazicu savet i od mog prijatelja MEGA SKOTA koji je Moding Master - za mene No. 1Sta ti se ne svidja izgled? Pa oni su najzgodniji... Nisu ni mali ni veliki, sto znaci da mogu da izdrze klokovane procesore.
Mislim da je NH-U9S bolja za nekoliko stepeni. To je ovaj pored maticne na donjoj slici a oba su sa 92mm ventilatorima. A na nju ide ventilator do 2000RPM kome se brzina moze redukovati adapterima sto se dobija u paketu sa coolerom i moze se dokupiti drugi fan koji verovatno ne donosi neku bitnu razliku ali pomaze.
![]()